Случаен кадър събра 1 милион харесвания – доказа, че любовта побеждава времето

36

Истинската любов, макар и рядко срещана, побеждава времето. А истинските отношения си личат при двойки, които дори след 50-60 години заедно, все още правят всичко един за друг. Като например да се хранят взаимно в жегата.

Брент Кели, свещеник от Тенеси, се натъкнал на възрастни мъж и жена, забелязани на паркинг. Температурата била 37 градуса и Брент излязъл да купи сладолед за децата си, когато станал свидетел на затрогваща интимност.

„Днес заведох децата на басейн и спряхме за сладолед по пътя на връщане“, пише той във Фейсбук. „След като купих сладоледа и потеглих, осъзнах, че този възрастен човек до мен, който седи на вратата на колата си и изглежда над 80-годишен, храни с лъжичка жена си със сладолед. Покри я с кърпа и бавно я нахрани в жегата. Беше толкова красив израз на обич.“

Постът му е споделен над 370 хиляди пъти с почти милион лайкове от хора, трогнати дълбоко от заснетата сцена.

„Какъв прекрасен пример за вечна любов. Сърцето му докосва нейното сърце и тя знае, че той винаги ще е до нея“, коментира читател.

Друг пише: „ Това е най-доброто доказателство за любов. Трябва да му обърнем внимание. Понякога всички се тревожим за незначителни неща, а е толкова по-хубаво просто да обичаш.“

Случката е доказателство, че истинската любов се крие в малките ежедневни жестове.

Източник: metro.co.uk

Превод и редакция: Нова Вест