Осъдиха учителка заради интимни отношения със свой ученик

29

25-годишна учителка от Балтимор беше осъдена на три години затвор заради сексуален контакт със свой ученик, съобщи New York Post, цитирани от Fakti.bg.

Екатерина Папас беше призната за виновна по обвинения, че е спала с 16-годишен ученик. Освен това е заснела с камера един от сексуалните им контакти.

Американските медии съобщиха, че учителката е преподавала испански език в средно училище в град Балтимор, щата Мериленд. Ученикът разкри пред разследващите, че събитията са се развили в неговия дом.

Екатерина Папас съвсем наскоро е завършила висшето си образование. Тя е започнала да преподава в училището едва от месец. Опитала се е да избяга от страната, след като скандалът се разчул.

Силите за сигурност разкриха, че младата учителка е отлетяла за Богота, Колумбия, но е била арестувана от полицията на летището при завръщането си. Бащата на момчето разкри, че цялото семейство е разтърсено от случилото се.

„Не мога да опиша ужаса от новината, че синът ми е бил сексуално малтретиран и сниман с камера“, заяви бащата на момчето.

Родителите на младежа са шокирани от сексуалните му контакти с учителката, но се опитаха да го оправдаят заради възрастта му. Съдът беше категоричен – учителката ще лежи в затвора.