Двама души са с опасност за живота след 2 тежки катастрофи в Старозагорско

13

Вчера, около 14.20 ч., в на път III-664 между с. Братя Даскалови и с. Верен се е движил нерегистриран мотопед “Kwang Yang”, управляван от неправоспособен 52 годишен водач от с. Братя Даскалови.

След разклона за с. Голям дол водачът губи управление над мотопеда, пада в дясно извън пътя и в следствие на удара изпада в кома. Настанен е за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота. В РУ – Чирпан е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОДМВР – Стара Загора, за Нова вест.

На 25.06.2017 г., около 03.00 ч, по път III-503, от гр. Симеоновград към гр. Стара Загора се е движил лек автомобил „БМВ“, управляван от 32 годишен водач от гр. Симеоновград.

На км.22, южно от с. Васил Левски, общ. Опан, поради движение с несъобразена скорост, след десен завой, водачът изгубил контрол над автомобила, който напуснал пътното платно и се ударил челно в дърво.

Мъжът е настанен за лечение в МБАЛ – Хасково със счупени шийни прешлени и гръдна травма, с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.