Вижте какво сочат тайнствените линии на ръката

0
blank

Вероятно много хора си задават въпроса дали съдбата ни е определена предварително и е изписана на дланта ни? Или всичко е в наши ръце, пише Марица бг. Хиромантията или гледането на ръка датира от преди 5 000 години. Вижте какво сочат тайнствените линии на ръката:

Линия на сърцето

Сърдечната линия ни разкрива функционирането и състонието на сърцето. Тя няма типично начало или край и варира в дължината си при отделните хора. А ако е ясно изразена е знак че сте добър човек. Късата линия показва, че ще имате трудности във връзките и най-вероятно ще останете сами. Ако линията се извива надолу – ще имате живот, изпълнен с трудни взаимоотношения с околните, както и че характерът ви не е от най-приятните за другите.

Линия на живота и слънчева линия

Линията на живота огражда палеца. Ако по линията ви са се образували малки кръгчета на места, това са били периоди на трудности в живота ви. Те също могат да означават, че ще имате сърдечни проблеми или някакво заболяване. Както и че сте склонни да преживяване стресовите ситуации по-трудно. Успоредно на линията на живота се намира слънчевата линия, известна още като линията на Аполон. Ако имате тази линия на дланта си, то вие сте успешен човек. Прекъснатата слънчева линия може да ви даде сигнал за неуспехи и фалит, а ако е вълнообразна, означава, че страдате от липса на доверие към хората. Форма на ръцете Формата на ръцете ви може да разкрие много за това какъв човек сте. Ако имате ръка тип шпатула – вие сте много забавен и социален човек. Този тип ръце са широки в основата си и са със здрави издължени пръсти, но с малък палец. Ако имате такава ръка – сте любознателни и имате много енергия. Хората с такива ръце обаче са нерешителни, но пък са безстрашни и любопитни.

Линия на съдбата

Линията на съдбата преминава точно през средата на дланта. Но ако изобщо нямат такава линия – животът ви ще бъде изпълнен със затруднения, дори бедност. Ако имате дълбока и ясно изразена линия на съдбата -ще натрупате богатство и ще имате успешна кариера. Ако от линията на съдбата ви излизат отклонения -ще постигнете невероятен успехи и богатството ви ще расте. Разклонения на линията на живота Според общоприетото вярване линията на живота показва не само колко дълго ще живеете, но и какъв ще е животът ви. Ако в основата си линията ви се разделя на две-това показва, че може би ще живеете в друга държава на по-късен етап от живота си. Ако се разклонява към края на дланта – имате огромно желание да пътувате по света. Ако имате диагонална линия спрямо линията на живота – може да имате успешна кариера в чужбина.

реклама

реклама