Звездите днес съветват: Деви, днес се постарайте да държите емоциите си под контрол

43

ОВЕН
Звездите днес поставят на изпитание уменията ви да изпълните планираното. Професионалните ви дела протичат успешно при условие, че не се ръководите и съобразявате с мнението на останалите. Не се изненадвайте, ако срещнете пречки в добрите намерения.

ТЕЛЕЦ
Неочаквано посещение в дома ви може да промени реда в къщата и налага промяната на планирани срещи. Натрапчивата мисъл, че има други по-интересни и по-приятни неща ще пречи да се концентрирате за сериозна работа през деня.

БЛИЗНАЦИ
През деня личните ви отношения ще бъдат доста разнородни, дори може да стигнете до признание в любов. Ако имате пререкания с любимия човек, опитайте се да поговорите спокойно и да изгладите нещата. Не отказвайте покана за светско парти.

РАК
Представители на знака, следвайте умерено темпо на работа днес, все пак не е петък ден на майстора. Ще ви бъдат отправени много покани за посещения, гости или срещи с хора, които искат да ви впечатлят. Не се изненадвайте, ако нещата не следват предварително начертания план.

ЛЪВ
През този ден наред с финансовите възможности се стабилизира и вашият имидж. В неутолимата си склонност да странствате и флиртувате използвате всички възможности за пътувaнe, както и желанието за интимни контакти. Въздържайте се от подписване на договори.

ДЕВА
Днес се постарайте да държите емоциите си под контрол, като не се поддавате на паника и песиместично настроение. Козът към добро самочувствие е усмивка и присмиване над всички дребни житейски неуредици. Това няма да бъде пречка, духът ви да бъде източник на средства, като авторско право.

ВЕЗНИ
Денят може да ви подскаже печеливша идея или нов способ за печалби без много усилия. Доверявайте се на себе си и се вслушвайте повече в интуицията си. Възможно е да ви направят интересно предложение в работен аспект. Помислете преди да го приемете.

СКОРПИОН
Може да спечелите повече днес, ако заложите на спекулацията независимо в коя сфера от живота. Сред приоритетите ви няма да бъде желанието за интимна близост. Вечерта се отпуснете и се забавлявайте, независимо от желанията и настроението на околните.

СТРЕЛЕЦ
Не се страхувайте да привлечете вниманието върху себе си, така по-лесно ще се справите с работа в екип. Звездите ви обещават добри отношения с любимия човек, който ще ви зарадва с дребен подарък.

КОЗИРОГ
Постарайте се да оползотворите интереса към вас в делови аспект и ще останете наистина доволни от себе си. Не се поддавайте на изкушението да инвестирате в нерегламентирани сделки.

ВОДОЛЕЙ
През днешния ден е добре да ограничите работата, да сведете до минимум ангажиментите и да отделите малко време за почивка. Не допускайте околните да ви внушават какво е важно за вас. Доверете се на интуицията си, тя и сега няма да ви излъже.

РИБИ
Не очаквайте твърде много, не търсете рационални резултати, за да не се разочаровате. Едно изгодно предложение в служебен план приемете без да се замисляте. Не мислете, че някой иска да ви измами по този начин. Сложете спирачки на вашата подозрителност.

Източник: kanal3.bg