Венера преминава в Телец и променя късмета ни

60

От 6 юни до 5 юли Венера – планетата, която отговаря за любовните взаимоотношения, красотата и хармонията, ще се движи в земния и практичен Телец.

Зодия Телец в астрологията се свързва с физическите удоволствия от всякакъв тип – от храна до секс. Знакът се стреми към материален просперитет и ценности. Сигурността за Телците е важна, защото им позволява да живеят така, както искат, пише sanovnik.bg.

Когато планетата на любовта попадне в този знак, ще ни направи по-лоялни към партньора, но и на моменти може да се държим собственически с човека до себе си.

Ще предпочитаме да се обградим с хора, които споделят мнението и интересите ни и не ни принуждават да се променяме.
Въпреки че за любовните връзки се изискват големи компромиси, сега ще сме по-склонни да налагаме своето мнение и да поставяме личните си нужди на първо място.

Венера в Телец ни предразполага да си доставяме дребни удоволствия като купуването на нова дреха или порция от любимото ни ястие. Не бива обаче да прекаляваме с разточителството, защото в този период най-лесно се качват излишни килограми, а пазаруването без лимит ще ни създаде големи главоболия.

Венера в тази позиция ни провокира да търсим красотата в материалните ѝ форми. Може желанието ни да се разкрасим да се разпали и да сменим прическата или начина си на обличане.

Парите също ще са сред темите, които силно ни вълнуват. При транзита на Венера в Телец материалната сигурността става приоритет и ако сме последователни в идеите си, ще увеличим доходите си.