Пуснаха порно на сайта на „Арсенал“

38

Неприятна история се случи с лондонския „Арсенал“ снощи. Официалният сайт на клуба в Туитър искаше да зарадва феновете със снимки от поредната тренировка на отбора, но вместо заниманието на футболистите пред абонатите бяха представени сцени на орален секс, пише „Монитор“.

Конфузната грешка беше отстранена доста бързо в оперативен план. Въпреки това няколкото минути, в които кадрите се мъдреха на сайта, бяха достатъчни, за да могат някои потребители да ги копират и след това ги разпространят лавинообразно в мрежата. Можем само да си представим и естеството, и количеството на фриволно-куриозните коментари, които заляха интернет заради гафа.

„Нашият акаунт бе взломен от хакери, но ние бързо забелязахме това и предприехме необходимите действия“, гласи официалното изявление от пресслужбата на „Арсенал“, цитирано от вестник Mirror.

В момента отборът, воден от французина Арсен Венгер, заема петото място в таблицата на английското първенство. Целта на тима е попадането в зоната на Шампионската лига. В този кръг от шампионата „артилеристите“ играят с „Кристъл Палас“.