Звездите вещаят: Интересни предложения за работа за една от зодиите

28

Овен

Ако днес избягвате финансовите съвети, се убеждавате, че този ден е благоприятен за материалното ви положение. Сполучлив ден и за търсене на нещо ново и доходно. Може да разчитате на подкрепата от страна на шефове и на приятелите си.

Телец

За да използвате напълно изгодните за вас ситуации, не трябва да се поддавате на личните си слабости. Денят е щастлив за романтични приключения. Подновена топлота замества предишната хладност между вас и партньора ви.

Близнаци

Обсъждането на семейните финансови въпроси може да предизвика неодобрение от страна на партньора ви. Днес ще предпочитате да си играете с децата, макар че идват приятели на гости. Те ще се опитат да ви измъкнат от дома.

Рак

Обърнете внимание на тези, които се нуждаят от вас. В противен случай загубвате благоволението на критично настроен партньор. Сега е идеалното време да потърсите място за почивка за предстоящите почивни дни. Прекарвате романтично свободното си време вечерта.

Лъв

Предприемането на пътуване в днешния ден е благоприятно. Неспокойствието ви прави подвижни. Звездите съветват да се въздържате от агресивност днес. Не бива да ви изненадва отказ от нещо, което всъщност не е от голямо значение за вас.

Дева

Спокойният ден в службата може да не е във ваша полза. Бъдете внимателни с ненужните разходи. Може да свършите нещо лично в работно време, но не се устремявайте към магазините, за да пазарувате. Само ще харчите пари за ненужни вещи.

Везни

Днес няма да установите контакти с влиятелни личности и това може да промени вашите планове. Налага се да отмените замислените от вас пътувания и планове и да внимавате с импулсивните действия. Днес излишното ви властолюбието може и да ви навреди.

Скорпион

През този ден, вторият от работната седмица, ви се удава възможност да заработите допълнително, но избягвайте натоварването, защото това може да има отражение на здравословното ви състояние. Семейството или любовта могат да окажат въздействие върху личните ви планове.

Стрелец

Колегите ви са склонни към сътрудничество, но е трудно да се убедят шефовете. Не е изключена възможността за романтично пътуване. Постарайте се да изслушвате внимателно колегите си или партньорите, с които работите.

Козирог

Решаването на деловите въпроси днес ще ви изнерви до краен предел. Стар приятел ви запознава с важна особа, която ще ви направи интересно предложение за работа. Пътуванията и забавленията ще бъдат особено приятни в днешният ден.

Водолей

Поради изживяване на сложен казус днес може да загубите временно сигурността си. Убеждавате се, че до този момент сте постъпвали абсолютно правилно и точно. Постарайте се да ликвидирате недоразуменията с ваш колега, с който скоро се налага да работите заедно.

Риби

Ако не сте склонни към авантюризъм, отклонете  поканата за среща. Необходим е особен такт по отношение на роднините ви. Денят е благоприятен за контакти и среща на чашка с приятелите ви. Може внезапно да решите да организирате купон у вас тази вечер.

Източник: kanal3.bg