28-годишната Вики от 5 години се храни с пълнежа на собствения си диван

32
blank
Снимка: Daily Mail/ Real Life Story Agency

Самотната майка от Уейкфийлд, Южен Йоркшър, развива манията се храни с дунапрен, когато е бременна в петия месец с дъщеря си Оливия, пише Труд.

Менюто за закуска на Вики е големият фотьойл в хола. „Пълнежът на дивана ми е в жълто и бяло и обичам да намазвам конфитюр и шоколад върху парчета от него, а на сутринта ги потапям в портокалов сок“, казва 28-годишната майка.

Вики е опитвала също раменни подплънки и сутиени, но казва, че предпочита вкуса на дивана вкъщи.

„Приятелите ми често казват, че умират за храни като риба тон, мед или сладолед, но не и аз. От пет години се храня с дунапрена в нас и ми харесва“, казва Вики.

Всичко започна една вечер, когато седях пред телевизора и пиех портокалов сок, разказва жената. „Започнах да късам парчета от пълнежа на дивана си и преди да се усетя, бях започнала да ям дунапрена, усещането беше като дъвчене на дъвка, наслаждавах се на вкуса им“, споделя майката.

„Ден след това, докато бях на мивката, изпитах нужда да опитам от гъбата за миене. Откъснах парче от нея и го изядох“, казва жената. Вики започва да купува допълнителни гъби, които складира в куненския шкаф.

Парчета от тях, заедно с дупапрена, тя намазва с конфитюр по вкус или шоколад. Понякога използва различна гарнитура за вечерята си като фастъчено масло, пикантни заливки, соев сос. Всички тези комбинации са много вкусни и приятни за хранене, казва жената.

Понякога Вики опитва от пълнежа от седалките в самолети, хотели или от диваните в домовете на приятелите си, но споделя, че не винаги и харесват и предпочита този вкъщи.

Вики почти е унищожила дивана си и често го покрива с чаршафи, за да не личат пораженията върху него.

При продължително хранене с дунапрен има опасност жената да повреди храносмилателната си система, предупреждава личният й лекар. Редица изследвания обаче не показват отклонения.

Единственото притеснение за Вики е какво ще прави, когато унищожи напълно дивана си, затова смята да замрази части от него.