Шокиращата история на 5-годишното момиче, което роди (ВИДЕО)

73
blank

Когато коремчето на малката Лина Медина започнало да нараства, докторите били убедени, че тя страда от някаква форма на огромен тумор.

В този момент момиченцето е едва на 5 годинки. След направени изследвания, специалистите откриват, че тя е бременна в седмия месец и няколко седмици по-късно ражда здраво момченце, предаде британското издание The Sun, цитирано от 24 часа.

Почти 80 години по-късно Лина все още е най-младата майка в световен мащаб. Тя е родена в малко селце в Перу през 1933 г. в бедно семейство.

На 5-годишна възраст майката на Лина забелязва, че коремчето й нараства стремглаво, след като малкото момиченце започва да се оплаква от болки в стомаха. Само няколко седмици по-късно на 14 май 1939 г. тя ражда момченце чрез цезарово сечение, тъй като тазът й е бил прекалено малък за естествено раждане. Бебето се ражда 2,72 кг и го кръщават на доктора, който го изражда, с името Джерардо.

След появата на новороденото, лекарите откриват, че 5-годишната майка има зрели полови органи и страда от заболяване, наречено „преждевременен пубертет“. Обвинили бащата в насилване на дъщеричката му и така обяснили как тя е забременяла, заради което мъжът е бил задържан. По-късно обаче е освободен от ареста поради липса на доказателства и така до днес самоличността му остава неразкрита. Пораствайки, Джерардо през цялото време вярвал, че Лина е неговата по-голяма сестра, но когато станал на 10 години истината била разкрита пред него.

Той е израснал здрав, но на 40-годишна възраст през 1979 г. починал, след като страдал от костно заболяване. Лина е все още жива на 85 години и не споменава първата си бременност. Тя се е омъжила за съпруга си Раул през 1970 г. и малко след това ражда второто си дете. Случаят на Лина Медина често се счита за измислица, но лекарите твърдят, че имат биопсии, които доказват, че тя наистина е била бременна.