Хороскоп за 10 февруари: Пълна каша очаква 2 зодии

18

Овен
Днес ще бъдете в пълна хармония с чувствата си, така че денят е напълно подходящ за това да изберете подарък за предстоящия празник за вашата половинка. Възможно е да получите и приятна сума пари.

Телец

Денят е подходящ за осъществяването на търговска дейност, свързана с технологии и иновации. Своите успехи ще имат и хората на изкуството. Не се колебайте да приемате поръчки, дори ако се съмнявате, че ще смогнете с изпълнението им.

Близнаци

Денят е подходящ за уреждането на отношение с жени. Не изпускайте момента, за да изгладите някои недоразумения. Сега всичко лошо може да бъде поправено и дори забравено, но бъдете максимално искрени.

Рак

Това е ден, в който трябва да се раздадете за другите. Това може да противоречи на вашите лични интереси, но понякога се налага да правим жертви. След време ще бъдете компенсирани.

Лъв
Емоционална каша ще цари днес в главата ви, така че посветете деня единствено на рационални занимания. В работата няма да има равни на вас, особено ако изникнат изненадващи обстоятелства.

Дева

През този ден се доверете единствено на собствената ви интуиция. Не търсете съвети от други, колкото и да вярвате на тези хора. Никой не познава ситуацията толкова добре, колко вас самите.

Везни

По-важните задачи днес направете още през първата част на деня. С течение на времето напрежението у вас ще нараства и ще бъдете прекалено разсеяни за важните неща. Вечерта си подарете повече приятни моменти, за да може да разпуснете.

Скорпион

Днес нещата ще се случват по ваш вкус. Хубаво е да си изберете такива неща за осъществяване, чието осъществяване ще донесе радост и полза не само на вас, но и на хората, които цените.

Стрелец
Денят е подходящ за осъществяването на ваши лични цели. Най-сетне може да си купите компютъра или телефона, за който мечтаете от толкова много време. Не носете големя сума пари у себе си. Съществува риск да загубите нещо.

Козирог
Никой друг представител на Зодиака няма да има толкова много късмет, колко вие днес. Това е ден, в който може не само да мечтаете смело, но и да си поискате това, за което до скоро не сте си позволявали.

Водолей
Денят ще е добър за вас. Най-добре ще се чувствате ако се заемете с отговорни дейности. Все пак не забравяйте да се отпуснете по някое време. Може да пропуснете рождения си ден. Очаква ви страхотно празненство!

Риби
Този петък може да правите каквото си поискате. Няма да имате връзка с околния свят, а и той няма да ви притеснява особено. Така че може да се оставите на бляновете си, колкото време поискате.

Източник: blitz