Звездите съветват! В 16 часа се отваря портал! Ето какво не трябва да правите

11
blank

Луната се движи в знак Рак на празен ход до 11:42 часа. През това време не започвайте нищо важно, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева, цитирана от „Флагман“.

„След 11:42 часа Луната преминава в знак Лъв. Сърцето и гърбът стават уязвими. В 13-я лунен ден (до 16: 20 часа) всичко, което е започнато, трябва да се продължи, да не се изоставя. В това време Висшите сили са най-близко до нашия физически свят, открива се портал, през който идват много тънки вибрации, способстващи създаването на Божествено произведение“, обяснява астрологът.

„13-ят лунен ден е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи, но от 11:42 до 16:20 часа. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно. Благоприятно е за козметични процедури. Закуската си я хапнете в уединение, но да не е обилна. Чудесно е мюсли и чаша мляко“, съветва Ивелина Пенчева.

„14-ят лунен ден, който започва от 16:20 часа, е най-енергийно наситеният ден от лунния месец. В него е бил разпнат Христос. Крайно нежелателно е да се стои пасивно в този ден и да се “проспи”. Да се промени решение взето в този момент е практически невъзможно. Не трябва да оставяте негативни чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. Заболявания започнали днес, няма да имат сериозни последствия“, добавя астрологът.