Ето стартовите цени на Марешки в Стара Загора

2439
blank

Варненският бизнесмен и политик Веселин Марешки отваря в Стара Загора 16-тата си поред бензиностанция. Тя е денонощна и се намира на ул. „Промишлена“ (продължението на „Димчо Стаев“ и „Анастасия Тошева“), южно от първия „Кауфланд“ и разклона за Калояновец, в района срещу Тролейбусното депо – на мястото на бившата бензиностанция на „Ефир“.

Днес следобед в бензиностанцията течаха последните технически приготовления в присъствието на регионалния мениджър на компанията Деница Нешева. „Ще отворим обекта или до края на деня, или във вторник“ – обясни тя. Подготовката на обекта е стартирала преди около месец, писа stzagora.net

Стартовите цени са следните: дизел – 1.84 лв. (при над 2 лв. по другите бензиностанции), бензин А-95 1.86 лв. (2.03 другаде), бензин А-100 2.05 лв. (2.28 другаде), газ 0.87 лв. (0.94 другаде). Ще се продава и битова газ. Както навсякъде, и във „VM Petroleum“ на Марешки цените на горивата ще варират във времето съобразно конюнктурата, но фирмената политика е да остават най-ниските в съответното населено място.

Важна особеност на всички бензиностанции на Марешки е, че в тях се плаща само в брой. За целта на старозагорската ще има банкомат, който ще заработи до няколко дни. В момента не работи.

Бензиностанцията на Марешки е с две колонки, всяка с по 6 пистолета. На нея ще могат да зареждат по 6 коли едновременно. Входът е от южната страна, където има място за коли на очакваната опашка.

По думите на Деница Нешева качеството на предлаганите тук горива е възможно най-доброто. На разположение на клиентите ще бъде декларация за произхода им.

За идването на Марешки в Стара Загора и с бензиностанция, освен с аптеки, се заговори още миналата пролет. Но едва сега настъпи времето тя да бъде открита. Преди да дойде под липите, Веселин Марешки отвори последната си бензиностанция в Силистра. В София пък варненецът строи най-голямата бензиностанция не само у нас, с едновременно зареждане на 45-50 коли, която ще кандидатства заради големината си в книгата на рекордите „Гинес“. Тя ще бъде в столичния кв. „Люлин“, чието население е около 130 хиляди души, и се очаква да бъде отворена до месец.

Политикът Веселин Марешки стъпва в Стара Загора и с партията си „Воля“. Тя ще има клуб на бул. „Столетов“ 43, малко преди светофарите на УМБАЛ „Киркович“, от северна страна на улицата.