Ето какво вещаят звездите за първия ден от новата седмица

33

Овен
Днес шанса или малшанса, а също така и събитията през последните дни улесняват действията с недвижимите имущества. Мнозина от вас ще намерят късмета си в личния си живот. Едно ново запознанство слага началото на нова любовна авантюра. Това ще ви направи окрилени и вдъхновени за дейности свързани с бизнеса ви.

Телец
Добър ден за публичните ви отношения, делова активност и финансови спекулации, а също и по отношение на недвижимите имущества и услугите. Възможно е да осъществите и една приятна среща със стар приятел, на която ви се предлага ненадейно нова работа и то добре платена или да направите ново бизнес запознанство.

Близнаци
Интересите ви ще бъдат насочени към парични дела, които се отнасят към въпросите на зърненото производство и продукти свързани с него, както и с услуги. Емоционалните ви проблеми ще се ръководят от финансовото ви положение и предимно от семейния ви бюджет .

Рак
Денят ви ще премине в движение, няма да бъдете затворени в офиса. Практически подход към ежедневните задължения ви дава възможността да се справите отлично със служебните си задължения. И все пак, ако сте решили да пътувате, то денят е благоприятен и всичко би минало леко в зависимост от настроението ви.

Лъв
Делови успехи, популярност, известност са ви подготвили звездите днес. С висшестоящите ще имате добри отношения. Ще установявате нови делови връзки. Промяна в работата с по-добра заплата, за която се говори отдавна, сега е моментът да направите тази промяна.

Дева
Днес засилената ви общителност, която може да се изрази в общуване посредством разговори, писма, факс, телефонни разговори, или посещения от членове на фамилията, на съседи, колеги и приятели, няма да ви донесе желаните резултати, само излишно хабене на енергия и време.

Везни
През деня може да бъдете обхванати от идеи за възпитателна дейност в живота, в семейството и в домашната обстановка. Не е изключено да проявите интерес към образованието си, което сте изоставили напоследък. Други от вас ще поемат по широкия свят в търсене на работа и надежда за един по-добър живот.

Скорпион
За вас денят ще протече в отлична организираност във времето и практичен поглед върху служебните ви задължения. Засилен стремеж към четене, литература или професионална квалификация. В ден като този доста работа може да се отхвърли, особено ако е свързана с професията ви.

Стрелец
Благоприятни финансови възможности и увеличаване на късмета, също и в спекулациите. Внимавайте, не се изключва възможността за внезапни обрати и особено, ако случайността ви завлече отново на масата с рулетката или в бинго-залата или казиното. Разчитате на късмет, но дали днес той е на ваша страна?

Козирог
Ако сте определили този ден да се занимавате с довършването на домашни дела или имоти, то вие вече сте поели риска нищо да не свършите. Днес ще търсите интересни възможности за запълване на деня. На купон вечерта отново сте в търсене на новата любов.

Водолей
Денят и звездите ви обещават добри възможности за бизнес предимно с интелектуален труд, за едни това е издателска дейност, а за други репортерство. Благоприятен ден за бизнес, който има отношения с публика, а не на последно място и с търговия.

Риби
Вниманието продиктувано от деловата ви активност днес, може да бъде ангажирано предимно с финансови операции, с недвижимо имущество, както и контактите ви с културните институции. Ако имате намерение да напуснете работното си място по-рано, не го правете, ще си имате неприятности с шефа.

Източник: Канал3