Кой известен каза, че България ще се превърне в райско кътче?

167

Турция ще се раздели на части, а нашата страна ще стане райско кътче, уверява гръцкият ясновидец Паисий Атонски. Гръцкият Нострадамус, известен още като Нашият, както гърците наричат монаха от Света гора – Паисий Атонски, има много сбъднати пророчества, съобщава novini.bg.

Той вече е предупредил света за промените, на които ние сме свидетели. Това са аварията в Чернобилската АЕЦ, разпадането на СССР, бомбардировките над Югославия, предизвикани от силите на НАТО.За тези събития той е говорил още преди те да се осъществяват. Ясновидецът има попадения, които той е предрекъл преди повече от двадесет и пет години и сега те вече се сбъдват. Според гръцкия монах Турция ще се разпадне на три части. Парче от нея ще отнемат кюрдите, други части ще си разпределят гърци и арменци. Това ще се случи, след като Близкия Изток и Средния Изток се превърнат в арена на военни действия, като в тях ще вземе активно участие и Турция. В резултат на загубата на войната, южната ни съседка ще се разпадне и ще бъде разпределена по този начин. Конфликти ще има и на територията на Русия, заявил Паисий Атонски. „Обратното броене вече е започнало”, казвал още монаха.

Светият човек споменавал и за фанатиците, които ще унищожат Европа и това също наистина се случва. Монаси, които са живели с Паисий Светогорски, също са категорични, че той е изрекъл тази предсказания, които в нашето съвремие се сбъдват. „Ще разберете, че се води война, когато в небето над Средиземно море Турция нападне Русия. Турците ще мислят, че са победили, но това няма да е така, а точно обратното. И Константинопол пак ще стане православен”, били още от изумителните гадания на феномена. Гръцкият Нострадамус предрекъл и светло бъдеще за България. Според него тя ще има просперитет и бъдеще, което народа ни изобщо не е очаквал, но промяната ще е осезателна и много българи ще се завърнат в родината си. А тя ще се превърне в райско кътче.