Българска актриса и мармалад от шипки в „Трейнспотинг“ 2 (ВИДЕО)

49

Анжела Недялкова рамо до рамо с Юън Макгрегър 20 години по-късно култовият британски филм „Трейнспотинг“ се завръща. Излезе и първият трейлър към него на фона на добре позната мелодия на Underworld „Born Slippy“, съобщи Нова тв.

Филмът е отново под режисурата на Дани Бойл, а в него участват старите герои – актьорите Юън Макгрегър, Робърт Карлайл и Джони Лий Милър. Освен всички герои от първата част, има едно изненадващо попълнение – българска актриса. Става въпрос за Анжела Недялкова. Тя е позната от сериала „Връзки“ и филмите „Пътят към Коста дел Маресме“ и „Аве“. В един от кадрите с българската актриса има бурканче с мармалад, надписан на кирилица.

Освен всички герои от първата част, има едно изненадващо попълнение – българска актриса. Става въпрос за Анжела Недялкова. Тя е позната от сериала „Връзки“ и филмите „Пътят към Коста дел Маресме“ и „Аве“. В един от кадрите с българската актриса има бурканче с мармалад, надписан на кирилица.

В „Трейспотинг 2” героите решават да влязат в порнографската индустрия и да заснемат такъв филм. Според информация в шотландската преса героинята на Анжела Недялкова се казва Ники – 25-годишна студентка по кино, която работи в салон за масажи и е привлечена от мъжете да участва в новия им бизнес с домашно порно. Филмът ще излезе по кината на 27 януари 2017 г.