Вижте какво вещаят звездите за месец ноември

29

Овен
През този месец ще се повиши социалния Ви статус, но това ще стане благодарение на старанието на заобикалящите Ви хора. Всъщност такова издигане едва ли ще Ви е по сърце, та затова помислете и даже премислете няколко пъти, пред да използвате околните. Не е изключено в бъдеще да се наложи да си платите за този момент. Постарайте се да се предпазите от излишни мечтания. Фантазиите винаги са далече от действителността, а в момента Вие трябва обективно да гледате на света. Проявявайте вежливост към обкръжаващите. Никога не може да знаете, кой от хората, които Ви заобикалят, може да има решаващо влияние върху живота Ви. Бъдете внимателни по отношение на парите: не давайте и не взимайте заеми….

Телец
Търсете помощ и подкрепа в отношенията с любимия човек. Вашата половинка ще Ви помогне да преодолеете есенната си меланхолия. Иначе споделяйте с приятели и се пазете от измамници. Мошеници може да срещнете навсякъде, та затова бъдете нащрек. Не забравяйте и за флирта! Ако нямате сериозна връзка, няма нищо лошо, ако проявявате интерес към непознат, който Ви е приятен…

Близнаци
Бъдете предпазливи, особено ако се увличате по активен спорт, Навреме ограничете голямото си натоварване и идете на йога или плуване. Не забравяйте да обръщате внимание и на себе си. Прекалено много време отделяте на своите близки, а Вие също се нуждаете от внимание. Спомнете си за своето хоби или си помислете, с какво би Ви било приятно и интересно да се занимавате. Помислете и за отношенията си с партньора и се постарайте да си дадете сметка, до колко вашите отношения имат перспектива. Ако решите, че отношенията ви са по навик, няма нищо лошо да ги приключите – ноември е най-подходящото време за това.

Рак
За Вас целия ноември ще има положителен знак и никакви сериозни проблеми няма да Ви притесняват. Ще имате няколко приятни запознанства , а и противоположния пол ще проявява повишен интерес към вас, затова не бива да се отказвате от общуване с потенциални партньори. Дори да имате постоянна сериозна връзка, пак ще се радвате на повишено внимание. Всяка ситуация е индивидуална и затова сами ще решите как да действате. Имайте предвид, че може да започнат да Ви ревнуват. Паричното Ви състояние се подобрява. През този месец ще имате няколко интересни предложения – сериозно обмислете всяко едно от тях!

Лъв
През ноември ще бъдете особено привлекателни. Сексуалната Ви енергия ще нараства и това ще се усеща особено ясно от обкръжаващите. Не губете време и се постарайте да си уредите няколко приятни срещи. Кой знае –н точно сега може там да се срещнете със своята втора половинка. Всъщност дори и краткотрайна връзка ще Ви донесе много положителни емоции. Ако сте семейни, ще продължавате да очаровате своя партньор Постарайте се да избягвате жени със светли коси, които(за съжаление) са твърде много във Вашето обкръжение. Възможна е промяна на местоработата, но, за съжаление, финансовото Ви състояние ще си остане все същото.

Дева
В началото на месеца ще получите добро доказателство за предаността на един от Вашите приятели. Като цяло през ноември не може да очаквате сътресения или важни промени. Половинката ще Ви зарадва с някакъв сюрприз. Ако нямате сериозна връзка, може да разчитате на ново запознанство. Не си стойте постоянно в къщи, защото там нищо ново няма да се случи. Ценете времето си и не позволявайте на заобикалящите да Ви го крадат. На работа най-сетне ще се окаже, че може да си отделите малко свободно време, през което ще можете да правите каквото си искате.

Везни
През ноември бъдете внимателни към своите думи. Няма значение кого разговаряте – мислете, когато говорите. Няколко необмислени думи може да променят отношението към Вас, или да станат причина за конфликт. Месецът е подходящ за предприемане на по-рисковани действия… Сега е момент да се опитате да промените нещо в живота си: да направите някакво капиталовложение, да направите предложение, или да поискате преместване на по-платена позиция. Всичко ще стане, но не вирете нос! Успехите не Ви правят по-значими от Вашите приятели… Бъдете готови да изслушате проблемите на своите близки, и, до колкото е възможно, да им помогнете….

Скорпион
Подгответе се да изслушате доста неща от човек, който въобще не Ви е близък. Ще Ви бъдат споделени съкровени мисли, които не е нужно да коментирате с когото и да било. Своята енергия ще придобивате с музика, та затова не се лишавайте от удоволствието да послушате любимата си музика. Към хората, които очевидно са по-млади от Вас, бъдете изключително предпазливи и внимателни, особено ако става дума за колеги. Небрежно подхвърлени думи по-късно може да се използват срещу Вас.

Стрелец
Най-сетне ще имате възможност за така дълго чаканото разпускане – ще можете малко да си отдъхнете и ще имате време за своите задължения и грижи. Ако имате време да излезете в отпуск, прекарайте го в усамотение. Всъщност, добре можете д а си отдъхнете и в къщи. Постарайте се никого да не мамите. Независимо с кого говорите, по-добре ще бъде да премълчите, отколкото да говорите неистини. Ако Ви притиснат, кажете истината! В края на месеца може да разчитате на добро възнаграждение.

Козирог
Не пилейте силите си в различни направления. Суетенето, необходимостта от по-голям брой срещи, многобройните телефонни разговори и бягането напред – назад няма да дадат очакваните резултати, а може да предизвикат превъзбуждане и преумора. Постарайте се да си изберете генерална линия на поведение и я следвайте точно. В личните Ви отношения са възможни конфликти и това се отнася особено за първата половина на месеца. Хубавото е, че нещата бързо ще се нормализират и ще започне период на спокойствие. Освен това Ви предстои участие в много светски мероприятия и няма да е зле, да викнете и втората си половинка.

Водолей
През този месец ще се чувствате важни и полезни, а всички Ваши пътувания , които няма да са съвсем малко, неминуемо ще се превърнат в гастроли. Ще се радвате на извънредното внимание на хората, пред които се появявате, но не разчитайте на пълно разбиране и всеобща подкрепа. На този етап сте настроени за пренасяне на нови възгледи и оригинално разбиране за света, така че трябва да сте готови за оживени дискусии по действително спорни теми. Каквото и да казват Вашите опоненти, в никакъв случай не се спирайте на половината път към своите цели! Успех ще имате, но за да бъде той пълен, погрижете се не само за съдържанието, а и за формата , под която поднасяте всичко на света: бъдете точни, подробни и едновременно с това – забавни.

Риби
Вслушайте се в това, което говорят за Вас! Може би мнение, изказано от случаен човек, ще помогне по-добре да опознаете себе си. Месецът ще се окаже доста познавателен интересен. Ако Ви се плаче, постарайте се да си поплачете, за да се освободите от негативната си енергия. Не обещавайте нищо, особено ако на 100 процента не сте сигурни, че можете да го направите.

Източник: lamqta.com