Какво каза Моуриньо на Конте след унизителната загуба на Юнайтед? (ВИДЕО)

30

Завръщането на Жозе Моуриньо на „Стамфорд Бридж“ се оказа меко казано неприятно за португалеца, който преглътна най-голямата си загуба в Премиър лийг. Челси разби Манчестър Юнайтед на Специалния, а след последния съдийски сигнал Жозе прошепна нещо в ухото на Антонио Конте. Впоследствие двамата отказаха да обявят пред медиите какво са си казали, тъй като това е бил личен разговор. От „Скай Италия“ обаче разкриха за какво става дума. Медията твърди, че нейните микрофони са уловили думите на Моуриньо, които са били произнесени на италиански. Португалецът е бил недоволен от начина, по който Конте демонстрира радостта си и призова публиката на „Стамфорд Бридж“ да ликува още по-бурно при четвъртия гол във вратата на Де Хеа. Според Моуриньо това поведение е било „унизително“ към гостите, пише спортал.

„Не може да празнуваш по този начин при 4:0, можеш да го правиш при 1:0, но другото е унизително за нас“, казал Моуриньо.

Ето как Конте обясни своето поведение: „Бях футболист. Знам какво е чувството да вкараш. Само казах на феновете да аплодират отбора, защото той го заслужаваше.“