Порноактриса отказала неприлично предложение на Тръмп, предлагал й 10 000 долара

251

Американска порноактриса заяви, че републиканския кандидат за президент на САЩ Доналд Тръмп й предложил 10 000 долара за сексуална връзка с него, предаде АФП, цитирана от „Монитор“.

Изпълнителката на над 350 роли във филми за възрастни Джесика Дрейк заяви на пресконференция в Лос Анджелис, че е срещнала милиардера на голф турнир на езерото Тахо в Калифорния през 2006 г. Дамата сподели, че Тръмп я поканил да му гостува в хотелската му стая и тя отишла там заедно с още две жени.

Тръмп ги посрещал по пижама, прегърнал ги здраво и ги целунал, без да поиска разрешение от тях, разказа Дрейк. След като по-късно се прибрала в стаята си, порнозвездата била потърсена по телефона от Тръмп, който й предложил да се върне обратно при него в хотелската му стая в замяна на заплащане.

„Какво искаш? Колко искаш?“, я попитал Тръмп, но Дрейк отказала поканата. Последвало второ обаждане от Тръмп или от друг мъж, който й предложил 10 000 долара, ако отиде в стаята на милиардера, както и възможността да използва частния самолет на магната, за да се прибере в Лос Анджелис, разказа още Дрейк на пресконференцията, на която беше придружавана от адвоката си Глория Олред. Същата юристка защитава още две жени, обвиняващи Тръмп в непристойно поведение спрямо тях.

Предизборният екип на Тръмп отхвърли твърденията на порноактрисата.

„Тази история е смешна и напълно измислена. Тръмп не познава това лице, не си спомня за нея, няма никакъв интерес да се запознава с тази жена“, се казва в изявление на кампанията на магната. „Това е нов опит на лагера на Хилари Клинтън да оклевети кандидата на републиканците, който днес е начело в три различни допитвания до общественото мнение“, се допълва в изявлението.

Адвокатката на порноактрисата обаче показа снимка, на която се виждат Дрейк и Тръмп заедно по време на въпросния голф турнир. Досега около десетина жени обвиниха магната в непристойно държание спрямо тях.

trymp

Справка:

Джесика Дрейк е артистичен псевдоним на Анджела Патрис Хийслет – американска порнографска актриса, режисьор и сценарист на порнографски филми, екзотична танцьорка, радиоводещ, сексолог и филантроп.

Тя е трикратна носителка на наградата на AVN за най-добра актриса (2005, 2006 и 2009 г.), включена е в залите на славата на
AVN, XRCO и NightMoves и е удостоена с германската Eroticline награда за изключителни постижения. Има и множество други награди и номинации за постижения в порнографската индустрия.

Участва в редица телевизионни предавания, сериали и други мейнстрийм проекти. Телевизия CNBC я поставя в списъка си „Мръсната дузина“ (2014 г.) за най-популярните звезди в порното. CNN публикува в блога си репортаж за нея, като една от снимките ѝ е обявена за най-популярната снимка в блога на CNN за 2013 г.

Изнася лекции и участва в дискусии в редица американски университети по теми, отнасящи се до сексуалното образование, порнографията и интелектуалното пиратството в порноиндустрията.

Дрейк участва в редица благотворителни проекти и кампании в различни части на света.

Списание „AVN“ определя Джесика Дрейк като „блестящ посланик“ на порнографската индустрия в цял свят. В репортаж от януари 2015 г., публикуван от CNBC, е наречена „модел за подражание“ за диверсификацията на порнографската индустрия.