Наследница на Ванга шокира света със зловещо предсказание

69

Френското момиченце Каеде Убер, което има дарбата да разговаря с извънземни сили и да вижда бъдещето, направи зловещо предсказание. Още преди няколко години момиченцето бе определено като единствена наследница на великата пророчица Ванга, а раждането й бе предсказано от самата петричка врачка, съобщава novostionline.net, цитиран от Блиц.

На 2 октомври малката заяви, че „болестите и войните не знаят граници”. По думите на Каеде, нещастие под формата на страшна болест, за която още няма лек, ще тръгне от Хонконг и ще обяви война на целия свят.

Според едно от пророчествата на Ванга, през 4599 хората ще станат безсмъртни, но преди това ще преминат през ужасяващи изпитания.

През 2088 година ще се появи вирус, който ще убива мигновено. Благодарение на него броят на хората на Земята ще намалее значително. Никакви лекарства няма да могат да спасят човечеството. Противодействие на вируса ще бъде разработено едва след три столетия – през 3404 година.

Сред многото пророчества на младата ясновидка най-ярко се открояват прогнозите й за ужасяващи събития, които ще сполетят Съединените щати. Според нея до края на годината страната ще стане жертва на голям терористичен атентат с много жертви. „Ще има убити, ще има много кръв. Ще има много хора и убити. Арабите ще донесат смърт”, вещае момиченцето.

Майката на младата гадателка споделя, че в последно време Каеде е започнала да се страхува до смърт от бежанците от Близкия изток.

Наследничката на петричката врачка коментира и кандидатът за президент на САЩ Хиалри Клинтън. По думите й Клинтън се намира под силен стрес и покрай нея винаги има доктор, който я лекува. Според нея бившата първа дама на САЩ страда от цял букет болести. Въпреки това Клинтън все пак ще може да надделее над конкурента си Тръмп в борбата за Белия дом.