Седмичен общ хороскоп 10 октомври – 16 октомври 2016

14

Овен
Много е важно да не изпуснете момента, в който ще имате възможност да покажете на останалите какво можете. В случай на успешно представяне при презентацията, авторитетът и популярността Ви забележимо ще нараснат.Личното Ви обаяние и работоспособност ще са определящи за вероятността на успех и решаване на финансовите проблеми. Може на практика да си дадете сметка кой Ви е истински приятел и кой – просто познат, а изводът, до който ще стигнете може действително да Ви озадачи. През втората половина на седмицата се съсредоточете върху работните проекти, а в неделния ден се заемете с натрупалите се домашни проблеми.

Телец
Направете си план за седмицата, защото тя обещава да бъде достатъчно напрегната и наситена със събития. Желателно е да не бързате с вземането на решения, защото съществува риск да не успеете да прецените своите сили. Отделете достатъчно време за решаване на стари проблеми, като може да разчитате на помощта на приятели и близки хора. В сряда и четвъртък ще се наложи да положите максимум усилия, за да запазите душевното си равновесие, защото хората, с които работите, ще имат претенции за дреболии. За тези дни на планирайте нищо важно. Краят на седмицата ще премине спокойно и ще успеете да приключите с всичко.

Близнаци
Вашите активност и деловитост няма да останат незабелязани, ако, разбира се, не Ви домързи да ги покажете. Оказвайте помощ само на онези хора, които наистина са Важни за Вас, защото в противен случай напразно ще пилеете сили време, а усилията Ви ще отидат на вятъра. В понеделник и вторник работете без бързане, за да можете да успеете с всички предстоящи задачи. В петък бъдете пределно честни – не губете време да се занимавате със сплетни и не се намесвайте в чужди спорове. Постарайте се да сте внимателни снизходителни към близките си хора и им прощавайте малките пропуски, а най-важното е, да не ги обиждате!

Рак
Не се задоволявайте с онова, което сте постигнали, а смело покорявайте поредните върхове както в работата си, така и в любовта. В понеделник някой около Вас може да излезе от равновесие, но ще е добре, ако не сте дали повод за това. В четвъртък е възможно сключване на изгоден договор или постигане на компромис в спорна ситуация. В петък ще имате шанс с лекота да демонстрирате своите умения и навици в професионалната сфера. През почивните дни желанието за промени може да Ви подтикне към решителни действия.

Лъв
Готови сте да се борите за справедливост, но се постарайте да не се съблазнявате от лъжливи обещания – недоброжелатели ще се опитат да Ви сложат прът в колелата… Във вторник не е полезно да се съмнявате в своите сили – и сами знаете. Колко пъти мнителността Ви е подвеждала. Ако поискате, ще можете да се справите с всичко. Интензивността на Вашата работа ще е пряко пропорционална на възнаграждението, което ще получите. В четвъртък успешно ще преминат делови преговори, а предложенията Ви ще предизвикат интерес. Отнесете се с внимание към близките хора – те се нуждаят от Вашата помощ.

Дева
Седмицата може да се окаже напрегната и изпъстрена със събития, но това не трябва да Ви плаши. Освен това е добре да знаете, че опитът да игнорирате собствените си проблеми, може да ги увеличи на квадрат. Във вторник не се стеснявайте да проявявате своите организаторски и лидерски качества, а в четвъртък и петък най-важни проблеми могат да се окажат взаимоотношенията с колегите. През почивните дни ще се наложи да се оправяте със сложни взаимоотношения с близките си и не е за предпочитане да давате воля на своите емоции.

Везни
Ще се заемете се с придобиване на нови професионални знания и навици. Очаква Ви успех в интелектуалната сфера. През втората половина на седмицата имайте готовност за пътуване. Дори по да е съвсем кратко, обезателно ще Ви донесе положителни емоции и приятни изненади. В сряда може да бъде успешно закупуването на онези неща, които са Ви необходими, а в четвъртък е възможно да получите интересно делово предложение. В края на работната седмица е желателно да избягвате конфликтите.

Скорпион
През тази седмица в професионалната Ви работа ще се наложи да използвате неочакван подход и бърза реакция към променяща се ситуация. Не очаквайте големи резултати и огромни приходи, но истината е, че трябва да останете на линия и ще успеете да получите достатъчно. В четвъртък има вероятност за подписване на изгодни договори, както и за нови, перспективни запознанства. В петък се постарайте така да подготвите нещата, че през почивните дни да се справите с натрупалите се домашни задължения, а и да излезете(макар и за кратко) сред природата.

Стрелец
Висока работоспособност, предприемчивост и увереност в собствените си сили ще са характерни за Вас през тази седмица, а това може да предизвика завист у тези, които Ви заобикалят. Големите проблеми, които преди са Ви се стрували неразрешими, ще се разпаднат на много на брой малки, и справянето с тях на практика няма да представлява за Вас кой знае каква трудност. За препоръчване е да възобновите старите връзки и познанства, които по някаква причина сте позабравили. В четвъртък ще бъдете забелязани по повод интересните си и иновативни предложения, и, за щастие, ще бъдете оценени по достойнство. В събота си отдъхнете в приятелски кръг, а неделния ден посветете на семейството си.

Козирог
Започва благоприятно време за преосмисляне на своето поведение и постижения. Новите Ви възгледи за нещата ща помогнат да формулирате нови идеи. По силите Ви ще е, да промените в положителна посока отношенията си със заобикалящите. В понеделник е за предпочитане да не влизате в спорове, защото няма да Ви донесат нищо конструктивно. Сряда е подходящ ден за пътувания и командировки, както и за посещение на лекции в професионална насоченост. В четвъртък очаквайте интересна информация, която ще Ви даде възможност да използвате своите връзки и познания, за да преминете на по-харесвана от Вас позиция в работата. Консултирайте се със своите близки, ако наистина желаете да имате успех. Ще успеете да се справите със сложни проблеми, а това ще Ви накара да се гордеете със себе си.

Водолей
Просто е задължително през тази седмица да съблюдавате ясна последователност в действията, за да не се окажете в заплетена ситуация. В началото на седмицата бдете настроени за нови предложения, които ще започнат да пристигат при Вас с нарастващо темпо. В понеделник ще са успешни делови срещи и преговори. В четвъртък е за предпочитане да неподписвате никакви документи, ако това не е крайно необходимо. Ако това все пак се наложи , проверявайте буквално всяка буква и цифра. В неделния ден си позволете пълноценна почивка от всички дейности и грижи.

Риби
Планирайки каквото и да било през тази седмица, пазете в тайна своите замисли, а това ще бъде от полза за тяхното осъществяване. Има вероятност да осъществите благоприятни делови връзки, а това ще се отрази благоприятно на Вашия социален статус. Всички предложения за нови проекти, които достигат до Вас, обмисляйте детайлно. Не е желателно да приемате веднага, а си направете нужните справки и се посъветвайте с компетентни хора. Периодът е подходящ за решаване на семейни проблеми и стабилизиране на взаимоотношенията.

Източник: „lamqta.com“