Седмичен хороскоп за 03 октомври – 09 октомври 2016

30

Овен

През тали седмица ще бъдете обхванати от желание за нови впечатления, а с тях в живота Ви ще се появят и нови познати. Ще започнете да преобразявате пространството около себе си, и то в положителна насока. В средата на седмицата, преодолявайки натискът на обстоятелствата, ще постигнете положителни промени в няколко сфери едновременно. За събота не планирайте нищо сериозно, за да не пропуснете идеалния ден за почивка на дивана пред телевизора. В неделя общуването с приятели ще Ви бъде много полезно в емоционален и финансов аспект.

Телец

Понеделник и четвъртък може да се окажат най-напрегнатите дни в седмицата, а работата да погълне голяма част от Вашето време. Края на седмицата ще бъде изпълнен със значими събития в личния Ви живот. Старанията да постигнете онова, което сте си набелязали, ще започнат да дават осезаеми плодове. През почивните дни ще се наложи да се разкъсвате между професионалните задължения и домашните проблеми. Не забравяйте за близките си хора – те може да имат нужда от Вашата помощ.

Близнаци

През тази седмица единственото лекарство от разочарованията в живота ще бъде пълното потапяне в любимата работа, ако имате такава. Не се опитвайте да философствате – това може да Ви донесе само меланхолия. Ако намерите у себе си сили и се въоръжите с оптимизъм, следващите дни ще преминат спокойно и отмерено. По-добре ще бъде, ако към важни решения и постъпки пристъпите в първите два дни от седмицата, когато ще имате и сили, и възможности за всичко.

Рак

Работата ще е една от най-важните сфери през тази седмица. От резултатите на Вашия труд ще зависят настроението и материалното Ви благополучие. Ще се наложи да промените някои от своите планове – животът ще им направи корекции по своему. Може да очаквате престижно предложение. Постарайте се при общуване да се държите ненатрапливо и да не демонстрирате амбиции, за да бъдете оценени подобаващо.

Лъв

Посветете седмицата изключително на себе си. Това няма да е егоизъм, а грижа за околните, защото от настроението и състоянието, в което сте, ще зависи тяхното настроение и състояние. Вероятни са неочаквани срещи и нови запознанства, така че бъдете в очакване на много нови неща. Може да усетите желание за промени, но не плашете късмета си, проявявайки нетърпение. Вторник е благоприятен ден за започване на нещо ново, а в петък много от Вашите желания ще се сбъдват с плашеща бързина!

Дева

Благоприятно време за реализация на творчески подход в работата. Ще са Ви нужни инициативност и решителност за внедряване в живота на нови прогресивни технологии и нестандартни идеи. Работата ще Ви отнема много време, и с тази мисъл ще се наложи да се примирите. От това следва, че трябва да намерите начин да обръщате повече внимание на близките си, а просто да пропускате покрай ушите си на заяжданията на заобикалящите.

Везни

През тази седмица смело може с колегите и съмишлениците си да правите планове за бъдещето. Ако направите бизнес-проекти, те просто ще са обречени на успех. Разчитайте на стари връзки и на стари, проверени с времето приятели. Именно е ще са Ви надеждна опора за продължително време. В понеделник е възможно да предприемете делово пътуване с важни публични изяви. В сряда побързайте с началото на важни задачи, а останалото време посветете на оправяне на допуснати грешки и неточности. В събота в никакъв случай не изоставяйте своите задължения.

Скорпион

Подходящо време за пълноценен отдих. Потърсете начин за пътуване – това ще Ви донесе много нови впечатления и ще научите разнообразни и интересни неща. В сряда и четвъртък са възможни много благоприятни ситуации на работното място. Ще имате благословията на съдбата и има вероятност за промяна на позицията, която заемате в службата. В личен план ще се радвате на спокойствие и разбирателство.

Стрелец

През цялата седмица ще се налага да балансирате между огромното количество работа и събитията и е много важно през това време да не уроните своя авторитет. Опитайте да включите тайни резерви – сами най-добре знаете какви. Може да разчитате на допълнителна работа и добри приходи. Накратко казано – ще успявате с всичко! Дори колата да Ви се счупи, ремонтът ще бъде направен бързо и няма да е непосилен за плащане, а ако започнете преместване, всичко ще мине по мед и масло.

Козирог

Ако имате интересни идеи и нови мисли, те ще се окажат търсени и полезни, стига да съумеете добре да ги представите пред хората, от които зависи тяхната реализация. Работа се е натрупала доста. Бъдете внимателни с деловата кореспонденция, защото невниманието може да доведе след себе си сериозни последствия и грешки. Дръжте нещата под контрол, и тогава ситуацията ще бъде във Ваша полза. Почивните дни използвайте за почивка в приятно обкръжение.

Водолей

Понеделник е неблагоприятен ден за пътувания и преговори. Ако трябва да ходите на далече, най-добре ще бъде да оставите тръгването за вторник. Учете се да намирате новото в привичните вещи и отношения. Като цяло седмицата трябва да Ви донесе добро настроение и интелектуален подем и е подходяща за разкриване на творческия потенциал. В сряда може да очаквате повишаване на активността си, а това ще Ви помогне да успеете с много неща. В петък е желателно да не се захващате с нищо ново.

Риби

Може да успеете да реализирате отдавнашни проекти. Събитията на работа ще бъдат доста непредсказуеми. Проявете инициатива и активност – партньорите са способни да Ви подкрепят, но и Вие ще се наложи да участвате в решаването на чужди проблеми. Сряда е благоприятен ден за започване на дългосрочни проекти и по силите Ви ще са много сложни задачи. За съжаление има вероятност за проблеми в личния живот. Възможни са конфликти в семейството и дори раздяла с любимия човек. Постарайте се, да не се отчайвате!

Източник: „lamqta.com“