Къде изчезнаха млада майка и 4-годишното й дете? (ВИДЕО)

42

В края на миналата седмица Калоян Милев публикува във фейсбук разтърсваща история, че издирва своето 4-годишно детенце. Мъжът беше притеснен, че майка му, която е психически лабилна, е извела детето от България, предаде Нова телевизия.

Бащата се притесняваше, че не получава никаква информация дори от полицията. Притесненията му се оказаха не без основание.

„Последната официална информация от МВР е, че на 5-и са напуснали страната през летище Варна за Турция. Оттам са си продължили по маршрута. Казаха ми, че е пусната за международно издирване”, разказа Калояв Милев.

По думите му детето е имало изрична забрана за напускане на страната, издадена от Гранична полиция.

„На летището в София са ги върнали, но през летището във Варна може да се напуска страната, без декларация или с подправена такава”, заяви Калоян Милев.

Според него майката на съпругата е издала фалшивите документи. Мъжът е категоричен, че съпругата му не е добре здравословно.

„Започнах процес за принудително лечение. Тя не иска да бяга, защото някой я мъчи. Тя иска да ходи на някакви курсове за хранения. Получава пълно съдействие от майка си”, разказва Калоян Милев.

От Гранична полиция не потвърдиха информацията, изнесена от бащата.