Седмичен хороскоп за 19 септември – 25 септември 2016

32

Овен
Каквото и да правите, все ще е за добро. Наистина, ще имате определени трудности в личния живот, но пък успехът на работа Ви е гарантиран. Силите Ви ще укрепнат, а обемът на полезни знания и финанси значително ще се увеличи. Вслушвайте се в интуицията си, и тя няма да Ви подведе!. Постарайте се да възстановите деловите и приятелските отношения с колегите. Когато се наложи да доказвате своята гледна точка, се опитайте да запазите емоционалното си равновесие и да не повишавате глас. Внимавайте, работейки с документация, защото има опасност от грешки.

Телец
През тази седмица ще останат в миналото старите обиди и неразбиране, а проблемите, трупащи се до неотдавна, постепенно ще намерят своето разрешение. Може да установите нови партньорски отношения с хората, които са Ви нужни. Има вероятност приятели да Ви предложат нов перспективен план, в който да можете да проявите бляскави професионални качества. Освен авторитет, ще можете да получите и определена финансова изгода в бъдеще. Работата ще поглъща голяма част от времето Ви, но не забравяйте и за семейството си.

Близнаци
Твърде вероятно е да постигнете победа както в кариерата, така и в личния си живот. Очакват Ви допълнителни доходи. Подкрепяйте добрите идеи на хората, с които работите, и не се свидете да им давате полезни съвети. Ако се обучавате, не забравяйте и за ученето. То не е така приятно като нежните погледи, но ползата от него е къде-къде по-голяма… Във вторник и сряда може да постигнете блестящи успехи в работата си, а сряда и четвъртък способстват за успех в делови преговори и подписване на договори. Почивните дни посветете на романтика и любов.

Рак
Плановете и идеите, които имате, ще Ви донесат успех, стига да не сте загубили такива качества като решителност и организираност. От свой стар познат може да получите примамливо предложение. Не се плашете да поемете отговорност, и непременно ще спечелите! Подобряват се отношенията с шефовете и официалните институции. В средата на седмицата се постарайте да избягвате конфликти и остри обрати в личния си живот. Набелязаното за средата на седмицата може да се отложи поради финансови съображения. Важните делови преговори планирайте за втората половина на седмицата. Може да възникнат ситуации, посредством които по-добре да разберете, с какви хора сте обкръжени.

Лъв
Тази седмица ще премине без особени сътресения и вълнения. Периодът е благоприятен за продуктивна работа, публични изяви и нови запознанства. В понеделник и вторник ще Ви е интересно и леко на работното място, а и в главата Ви може да се появят идеи, които може да станат начало на наистина грандиозна дейност в бъдеще. В четвъртък не си заслужава да давате гласност на всичко, което имате, макар и да Ви се стори, че е дошло време за промени. Обърнете внимание на събитията от неделния ден. Те няма да са случайни и си заслужава да се замислите..

Дева
Бъдете доброжелателни и щедри с колегите на работното си място. Желанието да споделите с останалите натрупания професионален опит ще Ви донесе не малка полза. В средата на седмицата нараства рискът да не се ориентирате до край в определена ситуация, и резултат на това да вземете неправилно решение. В събота незначителна грешка може да предизвика лавина от неприятни последствия. В неделния ден ще имате много добра възможност да промените своята самооценка, като за целта няма да е нужно да положите някакви особени усилия.

Везни
Тази седмица може до известна степен да Ви озадачи. Ситуацията ще изглежда неразрешима до момента, в който се досетите да се поровите в паметта си или да се посъветвате с нужните специалисти. Нещо подобно вече се е случвало, и просто трябва да се възползвате от опита на отминалите дни. Понеделник е подходящ ден за приключване със започнатите неща и планиране на предстоящи. Сряда ще Ви донесе радост от срещи с приятели и съмишленици. В неделния ден е най-добре да се занимавате с незначителни дейности, които не изискват особено напрежение.

Скорпион
Твърде вероятно е събитията през седмицата да способстват за Вашето професионално израстване и за финансовите Ви успехи. Постарайте се да обръщате по-малко внимание на критиките : бързото правене на кариера ще зависи изключително и само от Вас. Ще успеете умело да заобиколите мрежата от интриги и да запазите своя авторитет и доброто си настроение. В събота не се опитвайте да се борите с обстоятелствата, а плувайте по течението. Неделния ден прекарайте с близките си хора.

Стрелец
За своите нови идеи и опитите им за реализация ще получите одобрение и разбиране, а контактите Ви с партньори и приятели ще се развиват съвсем успешно. Седмицата обещава да бъде продуктивна и много спокойна. Не се страхувайте от препятствията, които възникват по пътя ви – те са напълно преодолими. Главното е, да не се панирате и да не изпадате в истерия. В петък се постарайте да намерите време за общуване с роднините. Неочакван успех в професионалната област ще Ви донесе втората половина на седмицата. Може да получите примамливо предложение за участие в съвместен проект. Изключително важно е своевременно да реагирате и да пресметнете всичко.

Козирог
Тази седмица може да донесе яснота в дългосрочен план във Вашата кариера. Възможно е да получите и необходимата информация за вземане на окончателно решение за смяна на работата. Опитайте се (до колкото е възможно) да си осигурите време за отдих или поне за занимания с любима дейност. Понеделник и вторник ще Ви осигурят възможност да се справите практически с всичко, без да полагате особени усилия. В петък не се включвайте в съветите на странични „доброжелатели“, а по-добре поговорете с приятели. В събота резултатът от Вашите старания няма да Ви кара да чакате и ще почувствате резултата.

Водолей
Почивайте, докато имате възможност. Нямате такава възможност? Тогава имайте предвид, че като работите, ще Ви куца дисциплината. Ще Ви е крайно трудно да се съсредоточите върху текущите задачи и да спазвате необходимите срокове а всичко това е много важно! Във вторник не зацикляйте върху семейните проблеми . Всеки опит да изясните отношенията ще е безперспективен и ще води до скандал. Решението да се захванете с нещо ново през втората половина на седмицата, ще ангажира цялото Ви време, но няма да донесе особени резултати.

Риби
Повикайте на помощ цялата си оригиналност и непредсказуемост, и тогава ще сте просто неотразими в очите на противоположния пол. Прибързаността и суетенето няма да помогнат с нищо за изпълнение на онова, което сте си набелязали, та затова е препоръчително да минете без тях. Роднините може да Ви разконцентрират и с това да предизвикат раздразнение. Преди да им кажете всичко, което се натрупва от доста време у Вас, помислете за последствията на такава безотговорна крачка – това може да запази както спокойствието в семейството, така и доброто настроение. През почивните дни се постарайте да си отпочинете и да възстановите загубените си сили.

Източник: „laqmta.com“