Моторист е в тежко състояние след катастрофа в Пловдив снощи (ВИДЕО)

20

Тежка катастрофа е станала тази нощ на бул. „6 септември” в Пловдив. Автомобил е ударил моторист точно пред входа на Четвъртък пазара, , предаде TrafficNews.bg.

От удара моторът е паднал на земята. Деформирана е лявата страна на колата. Водачът на мотора е младо момче. То е откарано с линейка в болница, а състоянието му е тежко. Шофьорът на автомобила с марка „Мерцедес” е виновен за инцидента, сочат първоначалните данни.

Движението на превозните средства, които идват от центъра към кръстовището с булевард Руски е било спряно. Каската на водача е деформирана, а около нея има много кръв, което говори, че ударът е бил силен.

На мястото пристигнаха други мотористи, които се държаха агресивно и не пожелаха да говорят за случилото се, нито пък да обяснят причините за зачестилите инциденти с мотори. Към момента не е ясно каква е била скоростта на участниците в мелето.

Очевидци описват гледката като: „шокираща”. Преди минути пристигна екип на Криминална лаборатория. На мястото са били и 4 патрулни коли.