Голият пъп е вход за енергийни вампири

292

Жените вадят на показ гърдите си и оголват коремите си? Има ли връзка между тази мода и зачестилите миоми, кисти на яйчниците, тумори в гърдата, безплодие. Кой има полза от голата мода?

Всяко същество има аура от фини частици. Има и енергийни центрове – чакри. Според древните лечители болестите възникват първо там. Всяка е следствие на някакво поражение на аурата. Може да е вътрешно от негативни мисли, думи и постъпки. Или външно, когато друг човек пробива аурата с емоции като гняв, завист, злоба. Това може да стане и чрез ритуали, магии, проклятия, пише 168 часа.

Когато аурата е нарушена, отслабва имунната система и се отваря път на болестите. Тогава и магнитните бури, и промените във времето влияят. Някои хора са все болнави, а други вируси не ги ловят.

Когато човек е пробит, 7-те чакри, тези генератори на енергия, запушват “пробойните”. Най-сериозният удар може да бъде нанесен в тях и те тогава не могат да възстановят аурата. Чакрите се въртят с нарастваща честота отдолу нагоре. И колкото по-бавно се върти една чакра, толкова по-лесно се пробива. Така че долните чакри трябва да са по-добре защитени.

В миналото магията е била груба и примитивни – насочена към първа и втора чакра. Не се е налагало да се цели в по-горните, които са били недоразвити и са действали като при животните. Но дори и тогава хората не са оставали без набедрена превръзка, за да предпазят първа и втора чакра. По-късно започват да покриват цялото тяло, а 5-а чакра в основата на врата предпазват с амулети. На 6-а, между веждите, индийците слагат бинди.

В Европа се носят шалове с ресни, диадеми, бижута, аксесоари, които пазят 6-а и 7-а чакра.

Но модата упорито разсъблича момичетата. Те свалиха горнищата на банските, показаха пъпа, увеличиха деколтетата и щедро излагат своята плът на чуждите погледи.

Има тъмни по своята енергийна същност хора, с кармична обремененост. Подобно на вампири, те поглъщат енергията на светлите. Пробиват им аурата със зли помисли и дела. Тъкмо те лансират модата на голия корем. При разголени тела има повече възможности за вампиризъм. И светлите хора следват тази мода. Те не се усещат как тъмните им източват енергията.

Ако жената е от светлите и ходи разголена 1 ден, тя губи енергия за 3 месеца от живота си. Всеки може да сметне колко губи за цяло лято. Ако блузата й е къса, оголва 3-та чакра при слънчевия сплит, свързана с късмета и материалното благополучие. Вампирите пробиват чакрите с очи. Някои ще я гледат с възмущение, други със завист, трети с похот.

Пиърсингът на пъпа пък може да провокира нарушения в ендокринната и лимфната система. Още по-лошо става, ако се открие областта под пъпа – тогава и втората чакра се пробива, което отключва гинекологични болести и рак.

Ако жена вампир разголи тяло и мъж впери поглед в нея, губи енергията за 2 дни от живота си. Възможно е да загуби и мъжката си сила.

Ако светла жена открие сърдечната си чакра с дълбоко деколте или прозрачна блуза и без сутиен, тя рискува да си навлече сърдечни болести. Ако изложи на показ гърдите си, провокира мастит или рак на млечните жлези. Вампирите не обръщат внимание на горните чакри, така че не е страшно, ако челото и главата са открити.