Седмичен хороскоп за 29 август – 04 септември

59

Овен
Започнете тази седмица с победа над мързела или поне с опит да направите това. Ако успеете, в края на седмицата ще се почувствате удовлетворени. Много от нещата най-сетне ще се придвижат от мъртва точка. Ситуацията на работа ще започне да се оправя, доходите Ви ще нараснат, личния Ви живот ще се подобри и даже ще се радвате на по-висок жизнен тонус. Първите дни на седмицата е по-добре да прекарате в усамотение, за да имате възможност за по-прецизен анализ на ситуацията и да изработите съответна стратегия за по-нататък.

Телец
Настоящата седмица може да донесе нови интересни предложения в професионалната сфера. Хубаво ще бъде преди да предприемете решителни действия, да си помислите много добре. Отнесете се внимателно към нюансите и различните дреболии. Желателно е пред колегите в работата да не показвате нетърпимост към някои проблеми, иначе много неща ще се обърнат в нежелателна посока. Във вторник ще сте в състояние да отхвърлите огромно количество работа и едновременно с това авторитетът и влиянието Ви върху заобикалящите ще нараснат. Ще имате шанс да започнете по-сложна и отговорна работа.

Близнаци
На този етап за Вас ще е особено важна увереността в собствените Ви сили. Работата ще Ви спори и дори сами ще бъдете учудени от този факт. Творческият подход към ежедневните проблеми ще Ви помогне разкриете своите способности в по-рано не подозирани и от Вас области. В понеделник и вторник не е желателно да се занимавате с оформяне на официални документи, както и да посещавате официални учреждения. Бъдете внимателни за изблика на своите емоции и се постарайте да се предпазите от резки спадове на настроението. Почивните дни е за предпочитане да прекарате сред природата.

Рак
Повикайте на помощ своите инат и работоспособност! Ако към тях добавите добросъвестност и точност, просто сте обречени на успех. В средата на седмицата са възможни незначителни конфликти на работното място.Ако не страдате от излишна обидчивост, ще видите своите грешки и ще ги оправите, а това само ще Ви бъде от помощ. Може да постигнете наистина много, ако успеете по подходящ начин да представите своите интересни идеи. В личния си живот ще се радвате на хармония и разбиране.

Лъв
Очаква Ви оживена и изпълнена със събития седмица. Повишената творческа активност ще Ви помогне да проявите неподозирани възможности и скрити таланти, както и за реализация на най-смели проекти. Времето е подходящо за връщане към нереализирани идеи и проекти. Почивните дни прекарайте заедно със семейството си. Дължите им го дори и само за това, че те отдавна страдат от дефицит на Вашето внимание….

Дева
Тази седмица може нагледно да покаже всички Ваши вътрешни комплекси. Макар и да не Ви харесва, това ще даде възможност по-лесно да се борите с тях. След това може да бъдете обхванати от дълбоко равнодушие към всякаква дейност. При такава ситуация е противопоказно да се потапяте в света на илюзиите! Нищо добро няма да постигнете, а по един или друг начин ще бъдете върнати на земята и накарани да работите. Накратко: не изпадайте в лошо настроение и не си позволявайте да стигнете до депресия. В четвъртък ще имате възможност да се избавите от много проблеми с помощта на умението си да ползвате информация.

Везни
Тази седмица ще се радвате на изключителен успех. Помощта на приятели и даже на обикновени познати може да се окаже за Вас безценна. Съсредоточете се върху работата – това е просто наложително, за да избегнете някои неточности и критични забележки. Освен това няма да е зле да бъдете по-търпеливи към незначителните слабости на хората, които Ви заобикалят. Постоянните Ви забележки и придирвания в крайна сметка ще могат „да изкарат от равновесие“ всеки… В сряда може да Ви заинтригува нова полезна информация, която в близко бъдеще може да Ви донесе доста добри доходи. Почивните дни прекарайте с приятели.

Скорпион
На този етап може да се наложи да проявите твърдост на характера, но само не я бъркайте с високомерие и надменност – нищо няма да спечелите от подобно поведение. С малко усилия ще успеете да съвместите и взискателност и душевна топлота. А това ще Ви даде възможност да уловите два заека едновременно: и да получите желаното, и да затвърдите собствения си авторите. Като цяло седмицата ще бъде успешна и ще Ви донесе добри доходи. Петък и събота може да ви разнежат, но бъдете предпазливи, защото когато сте в такова настроение, може да обещаете излишни неща…..

Стрелец
За Вас започва една седмица, доста успешна в емоционален план. В понеделник се предпазвайте от чужди съвети, защото не е изключено такива да Ви бъдат дадени от недоброжелатели. Във вторник ще имате желание за много неща и с желание ще започвате да ги вършите, но е по-добре да се опитате да поприключите с неотложните задачи. В края на работната седмица си помислете какво бихте искали да промените, защото не след дълго ще имате възможност да го направите. Ще сте приятен събеседник и ще сте желани в приятелска компания.

Козирог
За Вас тази седмица ще бъде период на творческа реализация. Ако сте талантливи и достатъчно уверени в себе си, късметът ще Ви следва по петите. По отношение на контактите с останалите – това е сложен период. Често ще Ви се налага да спорите и да доказвате своята правота. Само любимият човек ще Ви приема такива, каквито сте….

Водолей
Готови сте да се впуснете в поредния маратон за преследване на кариера, и едва ли би се намерило по-подходящо време за това от тази седмица. Дори и да обедините няколко теми, непременно ще успеете с всички! Ако имате намерение да сменяте работата си или да започнете да се занимавате с нов проект, сряда и събота сутринта Ви обещават идеален старт. Когато всичко е във Ваша полза, просто няма начин да не се справите! Седмицата не може да Ви донесе нов роман, но може да Ви разнообрази живота със симпатии и лек флирт.

Риби
Вашите изключително честолюбиви планове започват да се реализират, но трябва само да повярвате в своите сили. Преди да се съгласите на ново, примамливо предложение, отърсете се от емоциите и дайте зелен светофар на логиката. Голямата Ви работоспособност на този етап може просто да прави чудеса, а освен това сте изпълнени и с кипяща енергия! От сряда до края на седмицата се постарайте да избягвате неприятните за Вас срещи.

Източник: „lamqta.com“