Екшън достоен за филм се разигра в Мездра

39

Сцена като от екшън филм се е разиграла миналата нощ в Мездра. Гонка между полицаи и трима бандити с лек автомобил “БМВ 320д” е станала към 2 часа в железничарския град, пише BulNews.bg.

Автопатрул е подал сигнал със „СТОП” палка, за да спре за проверка приближаващ се лек автомобил, съобщават от полицията. Шофьорът на автомобила обаче вместо да спре натиска педала на газта и подминава органите на реда. Тогава униформените погват немирниците по улиците на градчето.

След проведено издирване са заловени 22-годишният А. Б. от врачанското село Бутан, 22-годишният Н. В. от Козлодуй и 20-годишният врачанин Б. М., който управлявал „БМВ”-то.

Полицията претърсила тримата младежи и автомобила. При тараша са открити 5 полиетиленови пликчета, съдържащи бяло прахообразно вещество. При извършения полеви наркотест то реагирало на „амфетамин”. Младите мъже са задържани в районното полицейско управление в Мездра за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по изясняване на случая продължава.