Вижте Топ 5 на забранените филми (ВИДЕО)

352
blank

Има филми, които още при излизането си са предизвикали бурни реакции от публиката. Част от тези филми дори са забранени дълги години. Оказва се, че списъкът е доста дълъг, но забранените филми все пак успяват да стигнат до аудиторията, съобщи dariknews.bg.

Вижте Топ 5 на забранените филми

Екзорсистът

Доста грозен филм, който не искаш да гледаш. Няма да докажеш нищо с него, а само ще прецакаш психиката си. Да не забравяме, че е правен по действителен случай и духовник влиза в затвора, защото убива детето. Филмът е по-натурален и ще гледаш повръщано, ампутации, псувни и още много натурални кадри, които отказват аудиторията. Филмът печели 441 милиона долара и с това доказваме, че светът е доста извратен. Англичаните не го пускат цели 15 години.

Розовите Фламингота

Да, филмът, който има нещо много сбъркано. Започваме от закуската – кучешки екскременти. Продължаваме с истински полов контакт и завършваме с пеещи ануси. Телата на актьори и актриси са голи, грозни и някой дори е пуснал пилета, които да гледат. Филмът получава 25-годишна забрана. Хората имат проблеми и в киното.

Гротеската

Името трябва да говори достатъчно, но историята е римейк на японски филм на ужасите. Главният герой отвлича млада влюбена двойка и се гаври с тях, докато не ги убива за финал. Всички критици казват, че това е филм, който е създаден за задоволяване на садисти. Можеш да се увериш в цели 73 минути. Определено е гаден сниф филм!

Животът на Браян

През 1979 година се ражда и първият опит за „страшен филм“. Историята проследява събитията на човек, който се приковава на кръста, за да изкупи грехове на хората. Не, той не е Иисус, а Браян. Властите са го объркали и цялата история може да бъде много забавна, но 30-годишната забрана се вдига съвсем скоро, за да можеш да се посмееш.

Вижте още във видеото.