Седмичен хороскоп за 22 август – 28 август

36

Овен
През тази седмица на фокус при вас ще бъде работата – там може да очаквате промени и да се оглеждате за нови възможности за изява. Ще търсите начини да постигнете амбициите си и ще бъдете твърде целенасочени.

Телец
През тази седмица астрологичните влияния ще бъдат много благосклонни към вас. Макар че не са изключени и по-напрегнати ситуации, ако работите по посока осъществяване на желанията си, знайте, че сте на прав път и може да очаквате подаръци от съдбата и добри новини.

Близнаци
През тази седмица ще продължават да ви занимават някои възникнали през предишните дни дилеми и проблеми. Те засягат взаимоотношенията с човек, който играе важна роля в живота ви.

Рак
През тази седмица събитията на работното място може да ви притеснят или да ви разочароват по някакъв начин. От вас зависи обаче как да действате оттук нататък.

Лъв
Тази седмица ще премине по-спокойно за вас, ако овладявате малко силните си страсти и желания. Ако не го направите и очаквате нещата да се случват както искате, и то веднага, има голяма вероятност да се разочаровате.

Дева
Тази седмица ще бъде изпълнена с доста разнообразни преживявания и емоции. От една страна, звездните влияния в момента са особено благоразположени към вас – намеренията ви ще се осъществяват лесно, удоволствия няма да ви липсват, по всяка вероятност също и пари.

Везни
И през тази седмица събитията ще ви провокират да бъдете по-смели от обикновено и да отстоявате това, което мислите – както що се отнася до семейните въпроси, така и в работната среда.

Скорпион
През тази седмица ще бъдете поставени пред изпитанието да превъзмогнете себе си, за да постигнете напредък в някаква област. Няма да бъде лесно, но резултатът ще си заслужава, а той ще се изразява в повече свобода, устремяване по нов път или внасяне на подобрение в определена ситуация.

Стрелец
Ако през тази седмица имате усещането, че трябва да се задействате и да направите нещо по някакъв въпрос, по всяка вероятност то няма да бъде измамно. Важният въпрос обаче е как точно ще постъпите, защото е възможно да сте чакали твърде дълго и сега изведнъж да изригнете.

Козирог
През тази седмица много от вас ще си припомнят максимата „На сърцето не може да се заповядва“. Ето защо се опитайте да следвате вътрешните си усещания и да действате, като се водите от тях, а не да робувате сляпо на правила и норми, които хората около вас спазват или които вие самите сте си наложили.

Водолей
През тази седмица има добри шансове плановете и идеите ви да се осъществят. За да се случи това обаче, ще трябва да положите повече труд, да проявите старание и да не пренебрегвате практичната страна на нещата – например финансите, рутинните задачи и проблемите, които не търпят отлагане.

Риби
През тази седмица преживяванията ви ще зависят от това дали надеждите и очакванията ви в някаква област от живота отговарят на реалността и дали сте готови да поработите, за да ги осъществите.

Източник: edna.bg