Каква е тайната зад цифрите на тотомилионера от Силистра?

32

Все още не знам за какво ще изхарча парите. Със сигурност ми стана по-трудно, но като спечелите ще разберете. По-трудно се спи, но според мен Гошка спи още по-трудно и от мен. Това заяви в сутрешния блок на bTV най-новият тотомилионер – Красен Монев от Силистра.„Вече не записвам никакви часове във фризьорския салон. Мотивацията ми е намаляла и главата ми е другаде. Не ми се работи”, признава коафьорът.

„Като малък играех редовно. Сега пускам фишове от около месец и половина. Числата, с които играх, са лични. Зад тези числа се крият думи”, разкри той схемата си. „Те не правят цяло изречение, просто отделни думи, които са важни за мен”, добави той.

„Живея сам с моето куче. Пиша книга и съм стигнал до 58-а страница. Историята е за период от моя живот, който ще свържа със сегашния”, разкри Монев.

Искам да разбера защо парите от тотото се изплащат по този начин. Това облагодетелства държавата, а не мен. Изплащат се до 500 хиляди лева, а останалата сума се дава за следващите 7 години. Тези пари са си мои, а не на държавата, категоричен беше той.

Монев разказа още, че се разплакал, когато разбрал за печалбата. Решил първо да се обади на майка си. След това се разплакал и в тотопункта.

Източник: bnews.bg