Галена дава уроци как се пият шотове

328

Галена отдавна е призната за една от най-скандалните певици, които правят невероятно шоу по участията си. Най-редовно певицата, която е майка на 8-годишно момче, се напива наравно с мъжете, твърди столичен седмичник.

И то без никакво притеснение, че е на работа. Вместо вино или лек коктейл, Галена предпочита твърдите питиета и вдига чашата предимно със силни шотове, които след третия удар вече замайват.

Наскоро скандалната чалгаджийка бе хваната от папараци как дава уроци по поглъщане на шотове на младо момче от публиката. „Правете го страстно, секси“. След това обяснява, че надигането на шотове трябва да става само с уста, без ръце.

„Аз мога и да не си слагам ръцете зад кръста. Аз съм професионалистка в лапането. Мен не ме блазни да го хвана с ръце“, изстреля Галена, намеквайки, че уменията й са далеч по-разностранни от това, което се вижда на сцената.

А допълнителното пояснение, че в никакъв случай не трябва да се захапва със зъби, само затвърждава убеждението, че Галена е всестранно развита личност. С годините певицата толкова е усъвършенствала дарбата си, че надига шотове и адреналин, докато междувременно танцува.

Източник: blitz.bg