Американски политик използва картечница в предизборната си кампания (ВИДЕО)

419

Бившият американски „тюлен” Ерик Грайтънс влезе в политиката с най-малко 2000 изстрела в минута, след като избра да покаже в своя предизборен клип… как стреля с многоцевна картечница в най-добрите холивудски традиции.

42-годишният ексвоенен спечели предварителните избори при републиканците в Мисури и ще се бори с главния прокурор на щата за сенаторското място пише btvnovinite.bg.

Не става напълно ясно защо Грайтънс (който като активист за правата на ветераните е бил сред топ 100 на най-влиятелните хора в света, има докторска степен от Оксфорд, занимава се с фотография, писане и социални дейности) е решил да покаже на потенциалните си гласоподаватели бицепси и хвърчащи гилзи. Видеото, в което на забавен каданс политикът стреля с картечницата, се превърна в истински интернет феномен с десетки хиляди гледания за няколко дни.

липът описа бившия „тюлен” като „консервативен войн”, който ще създаде работни места, ще намали държавните разходи, ще работи за сигурността, както и за… запазването на Втората поправка, която разрешава на гражданите да притежават оръжие – текст, който администрацията на Барак Обама иска да остави в историята след серията масови убийства през последните години.
„Когато той отвръща на удара, той идва с големите пушки”, заявява с патос гласът зад кадър. Дано да не е толкова буквално, колкото във видеото.