Седмичен хороскоп за 01 – 07 август

51

Овен, седмицата започва сравнително добре за вас. Още от първия ден може да научите отговорите на въпросите, които напоследък те занимаваха. И дори, ако нещата не вървят точно както ги очакваш – няма за какво да се оплакваш, всичко което се случва около теб е за добро. Около средата на седмицата очаквай неприятности. За едни малки – за други не толкова малки. Но ти си оптимист – ще се справиш. Не отказвайте помощ от стари приятели или роднини. Към края на седмицата се довери на човека до теб. Ревността не е добър съветник. За повечето от вас почивните дни ще бъдат интересни, особено за тези, които са решили и да изкарат малко пари. Напълно възможно е други от вас да се занимават с реализирането на отдавна желан личен проект. Здравословни проблеми не се очакват като цяло.

Телец, през настоящата седмица успехите ви ще бъдат значителни, но по ирония на съдбата незабележими. Положителните тенденции около вас са налице, и това ще се отрази и върху самочувствието ви. Взаимоотношения ви със семейството са в хармония. Творческия ви потенциал тази седмица е на много високо ниво, така че проблеми не се очакват.
В началото на седмицата се фокусирайте върху тези ангажименти, които биха могли да ви донесат професионални и материални успехи. Около средата на седмицата използвайте наличния си потенциал, за да успеете спокойно да постигнете желаното в професионалната сфера. В края на седмицата се опитайте да запазите стабилен финансов баланс, като не се впускате в големи и необмислени покупки. През почивните дни не се колебайте да посветите времето си на любими занимания. Избягвайте затворените пространства! Среща с приятели ще ви подейства много зареждащо.

Близнаци, без трудности няма да минете тази седмица, но и приятните моменти няма да бъдат никак малко. Първия ден от седмицата обещава да имате комерсиален успех, успешни бизнес дела и парични постъпления. Възможно е дори да предприемете рисковани финансови операции в началото на седмицата, които ще се увенчаят с успех.

Към средата на седмицата на преден план ще излязат личните взаимоотношения. Ще изпитате огромно удоволствие от общуването с любим човек. Семейните представители на зодията ще прекарат повече време с децата, което ще им донесе много положителни емоции.

Края на седмицата ще бъде досаден и скучен период за представителите на зодия Близнаци. Много представители на знака през този период ще загубят интерес към текущите си задължения.

През почивните дни по-голямата част от вас ще успеят да се освободят от някои свои притеснения от материален характер. Отделяйте достатъчно време за спорт. Отдайте се на любимо хоби, занимание или на заслужена почивка – така ще възстановите равновесието в организма си.

Рак, в началото на новата седмица е изключително важно да прецените докъде се простират възможностите ви. Имайте предвид, че обстоятелствата около вас може да се променят моментално в динамичната среда, в която се намирате. Към средата на седмицата е важно да следвате установените правила, за да избегнете затруднения или неприятности. Не предприемайте рисковани ходове в делови план. През втората половина на седмицата не предприемайте нищо съществено в живота си. Опитайте се да затвърдите положението си на работното място. Към края на седмицата ще ви бъдат предоставени редица улеснения от съдбата, така че – възползвайте се от тях пълноценно. През почивните дни не поемайте допълнителни ангажименти. Положете грижа за себе си и близките си. Пред някой от вас ще изникнат неочаквани предизвикателства от личен характер.

Лъв, седмицата за вас ще бъде щедра на събития. Философския подход към проблемите е най-добрият начин за поддържане на доброто ви настроение и емоционален баланс през тази седмица.

Най-успешен ще бъде първият ден от седмицата, и трябва да се използва възможно най-ефективно. През този ден от седмицата е хубаво да се водят делови преговори, да се създават нови бизнес контакти, като не е изключено за някой от представителите на зодията да се развие и любовен романс. Около средата на седмицата се очаква леко зацикляне в изпълнението на служебните ангажименти. Възможно е да ви преследва усещането, че колкото и да се стараете тъпчете на едно място. Към края на седмицата трябва много внимателно да прецените отправеното към вас предложение да инвестирате време и пари в ново начинание. През почивните дни заложете на пълноценния отдих, който ще ви помогне да се справите с напрежението, натрупано през изминалите дни. Добре е да отделите достатъчно време на любимите ви хора. Имайте предвид, че, за да се чувствате достатъчно щастливи и удовлетворени във връзката си с околните, е необходимо да положите известни усилия.

Дева, в началото на новата седмица е възможно да попаднете под критиката на делови партньори или колеги. Някой от вас ще се наложи да се заемат с разрешаването на лични въпроси, касаещи член на семейството. Постарайте се да не давате обещание, което не можете да изпълните. Към средата на седмицата ще бъдете податливи на външно влияние, което може да окаже неблагоприятен ефект върху здравословното ви състояние. Някой от вас ще са склонни да проявяват крайности в емоционално отношение, най-вероятно породени от съмненията относно лоялност. През почивните дни се въздържайте и не давайте съвети. Обърнете внимание на себе си – това ще ви позволи да осъществите намеренията си и да разполагате с достатъчно време за пълноценен отдих. Имате нужда да презаредите преди новата седмица.

Везни, за вас седмицата ще мине без сериозни затруднения и големи загуби. И затова трябва да благодарите на своята интуиция, която ще ви подскаже правилните решения. Обстоятелствата през седмицата са благоприятни за започване на нови бизнес проекти , промени в работата , търсене на нови партньори и съюзници. Възможни са интересни предложения, които ще сложат началото на промени в личен и професионален план. В първите дни от седмицата се опитайте да намерите собственото си амплоа. Съсредоточете се върху инициативите, от които очаквате реално развитие. Към средата на седмицата много от вас ще приключат един период от живота си. В края на седмицата съобразителността ви ще даде първите положителни резултати. През почивните дни не се затваряйте и не се изолирайте от заобикалящата ви действителност. Постарайте се да намерите удачен начин за разтоварване.

Скорпион, в началото на тази седмица някой от вас ще изпитат сериозни финансови затруднения. Ако се наложи да вземете пари назаем, внимателно обмислете това свое намерение предварително! Около средата на седмицата се концентрирайте изцяло върху служебните си ангажименти. Момента е подходящ за смяна на работното място или започване на нова работа. Към края на седмицата не пренебрегвайте потребностите на интимната половинка и на членовете на семейството. Не е изключено част от вас да обмислят промяна в личен план! През почивните дни е добре да загърбите служебното и да отделите достатъчно време за пълноценна почивка. Поддържайте емоционалното си равновесие. Не поемайте ангажимент към приятел или познат.

Стрелец, трябва да преживеете не лека седмица. Ще избегнете много грешки ако вземате решенията самостоятелно, въпреки че отношенията с партньора ви може да се влоши. Много представители на зодията ще трябва да направят труден избор между нещо добре познато и нови, уж по-привлекателни перспективи. Вероятност за успешно пътуване. Бъдете готови през тази седмица да поемете отговорност за хората, които обичате. Особено внимание следва да се обърне на връзките с по-възрастните членове на семейството.

През първия ден от седмицата се съсредоточете върху първостепенните ангажименти. На работното си място заложете на постоянството. Около средата на седмицата изпълнявате текущите си задължения, като се съобразявате с реалните възможности, които съдбата ви дава. Към края на седмицата Финансовото ви състояние ще се стабилизира. През почивните дни се отдайте на заслужен отдих.

Козирог, с настъпването на седмицата организирайте изпълнението на делата си така, че да имате възможност да правите промени в движение. До средата на седмицата влагайте разумно спечелените от вас средства. При взимането на важни решения се старайте да следвате логиката, а не чувствата си. Моментът е подходящ за установяване на нови делови контакти. Около средата на седмицата е нужно да вложите цялата си енергия в работния процес. В края на седмицата използвайте адекватно знанията и опита, които сте натрупали през годините. Проявената от вас щедрост спрямо приятел може и да не донесе очакваните резултати. През почивните дни подобрете своята ефективност. Контролирайте емоциите си в любовта. Ако правилно организирате личните си задължения, ще разполагате и с достатъчно време за отдих.

Водолей, през тази седмица е желателно да се грижите малко повече за себе си. Периодът е напрегнат, хората около вас ще бъдат по-изнервени, а не е изключено и вашето емоционално състояние да бъде по-нестабилно. За да не може стресът и силните емоции да повлияят негативно на тялото ви, отделяйте повече време за почивка. Ако си имате хоби или се занимавате с творческа дейност, сега е моментът да развихрите. Седмицата е много подходяща да довършите някакъв проект, върху който работите от известно време, а не е изключено да получите и външна помощ, за да постигнете някакво свое намерение. С интерес ще погледнете на предложение за забавления, ще се отпуснете и веселите. Към партньора си не бъдете прекалено строги, покажете му, колко държите на него и на чувствата му.

Риби, началото на седмицата е успешно за вас. Всичко ви се получава чудесно, лесно и естествено се справяте с решаването на актуални въпроси във всички сфери на живота. Затвърждавате позициите си на работното място, след като постигате успех там, където другите се провалят.

Средата на седмицата се очертава малко труден период за повечето представители на зодия Риби от гледна точка на комуникацията, като трудно ще намирате общ език дори с хора, които ви познават добре. Възможни са незначителни финансови проблеми през този период на седмицата. Края на седмицата има благоприятен емоционален фон, минава лесно и носи много радост.

През почивните дни се опитайте да доставите радост на себе си и на близките ви. Възможно е на някой от вас да се наложи да променят плановете си, за да успеят да се насладят на пълноценен отдих.

Източник: „astropro.bg“