5 автогола в леглото които си вкарват жените

215

1. Мъжете не обичат жени, които приемат секса като задължение.
Възприемат го като неглижиране и често става повод за изневяра. Особено когато става въпрос за брачни или съжителстващи дълго време двойки, които вече си знаят „номерата” в секса и рано или късно почват да се отегчават от еднообразието.
2. Мъжете мразят жените да ги командват.
Оставете го да води дори когато видимо не се справя като „водещ”. В един момент той сам ще ви предаде щафетата.

3. Мъжете не обичат жените, които не харесват тялото си
и коментират пред партньора недостатъците си. Това ограничава въображението на мъжете и подкопава самочувствието им на завоеватели. Мъжът трябва да е убеден /или най-малкото заблуден/, че притежава най-желаната жена.

4. Мъжете не обичат, когато жената прави секс срещу услуга.
Тогава той се чувства употребен и това неволно поражда цяла палитра от негативни емоции. Според характера чувството му на разочарование може да се изроди дори в отмъстителност – да чуете вулгарни думи, да станете жертва на груб секс или дори да ви изгони?!?

5. Мъжете не обичат веднага след секс жената да стане,
да хукне към банята или кухнята, за да измие чиниите. Останете спокойна в леглото дотогава, докато не се отпуснат сетивата и на двама ви. 5, или 10 минути в леглото след секс са необходими и за баланс на енергиите. Това е щастливото време за отпускане на фона на приятна музика и положителни мисли.