Чували ли сте за Buletproof кафе? Отслабвате с 40 кг.

55

Ако искате да отслабнете, много диетолози ще ви посъветват да избягвате кафето или поне това с мляко. За мнозина това решение трудно, докато не се появи бизнесмена Дейв Аспрей с напитката, която“запали“ целия свят. Той я нарекъл „Buletproof“ кафе.

Въпреки че този микс е много калоричен, той твърди, че прави чудеса за свалянето на килограмите. Аспрей споделя, че е отслабнал 40 кг. Една чаша от това кафе съдържа от 200 до 500 калории и 45 до 65 на сто ненаситени мазнини. Служи като заместител на храненето и след него няма да бъдете гладни през следващите три часа. Също така удължава ефекта на кофеина, така че една чаша от това кафе ще ви държи будни дори до 6 часа, а няма и рязко падане на енергията след като кофеинът изчезне.

Оригиналната версия на тази напитка е направена от кафе на зърна, нискомаслено масло и кокосово масло.

От различните версии, това е може би най-вкусната и лесно ще намерите съставките.

Необходими съставки:

–  1 чаена лъжичка нес кафе
– ½ чаена лъжичка какао или няколко капки аромат на ванилия
–  100 мл бадемово мляко
–  100 мл вряла вода
–  1 чаена лъжичка органично кокосово масло

Приготвяне:
Смесете нес кафето и какаото и добавете водата. Разбийте с миксер за нес кафе, след това добавете горещо бадемово мляко. На края поставете една чаена лъжичка кокосово масло. Не забравяйте – това е заместител на хранене.

Ако пиете тази напитка и замествате храненето, много бързо ще забележите промяна в теглото. Това всъщност е двоен ефект за тези, които искат да загубят някой килограм, както и за тези, които искат да наддават на тегло – помага за отслабване (ако се приема като заместител на хранене) или наддаване (ако се пие по време на хранене).