Седмичен хороскоп 6 – 12 юни: разпънати между емоциите и здравия разум

27

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.
Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от астролог Йоана Йорданова edna.bg, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни.
През тази седмица ще се чувстваме разпънати между емоциите и здравия си разум. Ще се справим с това положение благодарение на способността да си даваме ясна сметка как се чувстваме и да го изразяваме така, че да не вредим на себе си и на околните.
На дневен ред ще продължава да стои въпросът дали изричаме своята лична истина.
Не се страхувайте да бъдете честни и да говорите за проблемите – интригите, задкулисните игри и страховете не могат да виреят в светлината на истината. Споровете за пари ще бъдат често срещано явление през следващите дни.
Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:
Овен
През тази седмица успехът в професионалната област ще дойде не от стремежа да бъдете първи във всичко, а от готовността да учите нови неща. Ако кариерата ви е в застой или смятате, че можете повече от това, което показвате, търсете начини да учите и да се развивате, така че да станете майстори в своята област.
Телец
През тази седмица предизвикателството пред вас ще бъде да намерите компромисно решение между това, което искате вие, и това, което иска друг човек – най-вероятно партньорът ви. Желанията ви ще се разминават и ще трябва да положите по-големи усилия, ако искате да се разберете.
Близнаци
През тази седмица може спокойно да обърнете поглед към бъдещето – към възможностите и събитията, които ви очакват там. Мечтайте, планирайте, подготвяйте се, уточнявайте подробностите – колкото повече насочите съзнанието си към нови неща, толкова по-добре.
Рак
През тази седмица по една или друга причина служебните ангажименти ще останат на заден план и няма да бъдат приоритет. Може да решите да си вземете отпуск, за да си починете, да свършите някаква работа, за която не ви остава време, или за да бъдете на разположение на децата си.
Лъв
През тази седмица финансовите въпроси ще бъдат на преден план. Може да направите някаква по-голяма покупка, да дадете пари на ваш близък или да подпомогнете финансово някаква кауза.
Дева
През тази седмица ще имате възможности да се изявите по някакъв начин – в работата или в социалния живот. Може да блеснете с външния си вид, с талантите си, с идеите си или с това, което сте сътворили – всеки от вас има различна дарба, с която може да блесне пред света.
Везни
Очаква ви една сравнително спокойна седмица, в която повечето от вас ще бъдат в добро настроение и ще мислят позитивно. Дори когато обстановката е по-напрегната – например колегите ви се конфронтират един с друг, вие някак ще успявате да останете „над нещата“ и ще поддържате една по-философска нагласа.
Скорпион
Как ще се развият събитията през тази седмица зависи много от това по какъв начин оползотворявате енергията си – за да работите върху себе си и собствените си проекти и идеи, или за да влияете на другите и да получите чрез тях това, което искате. Ако е първото, то тогава може да свършите доста полезна работа – ще бъдете концентрирани, ще се задълбочите максимално в това, което правите (особено ако става дума за някаква изследователска, научна или интелектуална дейност) и ще постигнете трайни резултати.
Стрелец
През тази седмица по-напрегнатите астрологични влияния лека-полека ще отминават. Това съвсем не означава, че работата ще се свърши от само себе си или че ако сте имали проблеми, те ще се разрешат сами, но поне ще може да дишате малко по-спокойно.
Козирог
През тази седмица ще усетят облекчение най-вече тези от вас, които през изминалите дни и седмици срещаха трудности в общуването с любимия човек или с делови партньор. Сега има шанс комуникацията да тече малко по-гладко и съответно да постигнете по-лесно разбирателство по спорни въпроси.
Водолей
През тази седмица може да извлечете повече полза и от разговорите с близки и с познати, и от преживяванията си, ако приемате чуждо мнение или най-малкото ако се вслушате в него и го обмислите. Направете го най-вече, ако имате навик да държите на своето и да смятате, че това, което вие мислите, е абсолютно правилно.
Риби
Тази седмица може да се окаже по-трудна както за тези от вас, които са залитнали в една крайност, така и за онези, които се опитват да се разпънат на кръст и да угодят на всички. За да се справите с предизвикателствата, преценявайте кое е най-важното за вас в този момент и не се опитвайте да бъдете на няколко места едновременно – така силите ви ще се изчерпат и нищо чудно да се преуморите.