Кой е Божо, който събра 10 човека и разгроми пълчищата на Митьо Очите?

109

Кой е мъжът, изправил се с 10 души срещу Митьо Очите? Несебърският наркобос е с опасност за живота, след като снощи нахлу с 40 души охрана в заведение в Слънчев бряг, а около десетина души го чакаха вътре и стреляха. Собственик на заведението е мъж, известен като Божо.
Божо е собственик и на дискотека в Слънчев бряг, има заведение и в Банско. Той е интересен с това, че е от средния ешелон на СИК. Той е приближен и гравитираше около бай Миле, когото убиха на стадион „Славия”. Бай Миле се водеше за човека, който разчистваше сметките на СИК, мокрите поръчки, и работеше със сърбите, съобщава Нова телевизия.

По непотвърдена информация е имало опити представители на Митьо Очите да се видят със зетя на въпросния Божо, който е управител на заведението.

Припомняме, че един мъж бе убит, а двама ранени при престрелка в Слънчев бряг около 20:57 в сряда. Инцидентът е станал в района на дискотека „Айсберг“ в курортния комплекс. Единият от пострадалите е Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, а другият е човек от неговата охрана. Малко след 21 часа избухва конфликт между Очите и хората му и друга група в заведение в центъра на Слънчев бряг. Желязков пристига на място с охраната си, а отсреща започват престрелка.

Според едната версия Димитър Желязков събирал такса „спокойствие“ от заведенията в Слънчев бряг. Той пристигнал пред заведението, пред което избухна стрелбата снощи, именно за да предоговори таксата „спокойствие“. Желязков бил с 30-40 души охрана, с бронирани жилетки, въоръжени с брадви и ножове. Заведението се държи от мъж, познат като Божо и вероятно посещението на Желязков не е било първото. Хората на Желязков влезли в заведението, но неочаквано за тях срещнали отпор от около 10 приближени на собственика на заведението.

Във връзка с извършеното тежко криминално престъпление на територията на к.к. Слънчев бряг, полицията издирва:

1.Божидар Георгиев Кузманов, 33 годишен от Пазарджик

2.Марчо Антонов Марков, 30 годишен от Поморие

3.Радослав Веселинов Димитров, 26 годишен от Плевен

4.Силви Олегов Николаев, 42 годишен от Монтана

5.Иван Симеонов Терзийски, 30 годишен от с. Ивайло, общ. Пазарджик

6.Димитър Илиев Николов, 34 годишен от Несебър

7.Георги Михалов Иванчев, 31 годишен от Дупница

8.Радослав Янков Попов, 28 годишен от Самоков

EasyCapture11