Защо светът се шегува с Тейлър Суифт?

54

Новината за раздялата на американската певица Тейлър Суифт и популярният диджей Калвин Харис обиколи света за часове и стана основна тема на таблоидите.Двамата се разделиха след 15-месечна връзка и не даваха никакви индикации, че отношенията им не вървят добре. „Не е имало драма между двамата. Нещата просто понякога не се случват“, разказва техен близък пред британския „Дейли Мейл“.

26-годишната Тейлър и 32-годишният Калвин започнаха да се срещат през миналия март. Те бяха класирани от Forbes за най-високоплатената двойка в музикалната индустрия за 2015 г., като общият им приход бе оценен на 146 милиона долара.

Калвин Харис бил този, който взел решението да се разделят. Тейлър Суифт била разстроена от факта, но и тя била наясно, че нещата не вървят.
Медиите отвъд Океана, а и колегите им по света, започнаха да се шегуват, че сега е моментът да се появи следващият хит на певицата, вдъхновен от разбитото й сърце. Тейлър Суифт натрупа милиони именно пеейки за провалените си връзки. “Разбира се, че Тейлър Суифт трябва да напише песен за Калвин Харис. Това й е специоалността. Ще бъде огромно разочарование за всички, ако не го направи”, пише washingtonpost.com.

26-годишната попперица е била с гадже на млади музикални звезди като Хари Стайлс от групата One Direction и Джо Джонас, нашумял с триото Jonas Brothers, както и с холивидски актьори като Джейк Джиленхол, Тейлър Лутнър и Джон Майер и е посветила песни на всичките си любовни разочарования.
Някои от тях станаха хитове и донесоха на певицата редица награди през изминалата 2015-а, сред които „Грами“ и„БРИТ“.