Нов скандал с Жана Бергендорф!

22

Родители и изпълнители скочиха на Жана Бергендорф и я атакуваха жестоко. Популярната певица се оказа в центъра на страхотен скандал, след като стана ясно, че е номинирана за певица на годината. Бергендорф е получила номинация за „БГ изпълнител” на един от най-престижните музикални форуми у нас — наградите на БГ Радио, пише hotarena.net.
Жана е получила отличие в една от най-елитните категории, с което вбеси колегите си.

Отличието се равнява на приза „Певица на годината” за звездите от чалгата, или на „Оскар” за американските актриси. Това вбеси и без това завистливите колеги на Жана Бергендорф.

Никой не може да повярва, че след поредните полицейски драми и изцепките на червенокоската, тя ще бъде допусната до подобен престижен форум. А още по-малко, че дори ще бъде класирана и отличена за него.

Майки в интернет пространството са направо бесни на организаторите и за разлика от колегите й, не проявяват никакво разбиране. Те я критикуват, че е лош пример за децата им и настояват да бъде свалена от право на участие в конкурса.

„Първо миналата година се сби с оня там, бившия й мъж, тогава намериха наркотици в дома й. Тогава излъга, че няма нищо общо, но тази година всичко лъсна. Наркоманка с наркоманките”, беснеят из форумите.

Припомняме ви, че на 19 април Жана Бергендорф причини лека автомобилна катастрофа в столицата късно вечерта. Полицейската проверка не показа да е пила алкохол, но се оказа, чепевицата е дрогирана до козирката.

Тя прекара 24 часа в районното, като този път не успя да се размине с престоя в ареста.

Що се отнася до наградите, Бергендорф има силна конкуренция. Тя ще се бори за отличието с Михаела Филева, Мария Илиева, Дивна и Гери — Никол.
Гласуването продължава до 17 юни, а на 19-ти Нова телевизия, ще го излъчи на запис в тв ефира.