Ужасът от евтините пластични операции

343

Хирургическите подобрения правят сериозно впечатление. Обикновено всяка подобна интервенция коства едно цяло състояние, за да бъде ефектна, но в света на ваучерите можете да откриете малко по-бюджетни решения.Раджи Наринесинг вече цели десет години се опитва да осъди пластичния си хирург, който тотално я обезобразил. Доктор Онийл Рон Морис вече има едно заведено дело за убийство на свой пациент. След обстойно изследване на Раджи, независим екип установил, че в лицето на жената са използвани минерални масла и секундно лепило, пише men.bg

Раджи е претърпяла много операции, включително и такава за смяна на пола, но след като била обезобразена, решила да се появи в реалити предаването „Botched“, където се надява, че за показването на нейното лице ще получи нормална операция, която би могла да заличи плашещите недъзи. Когато процедурите при неизвестния започнали, Раджи давала само по 100 долара и в началото всичко било добре, преди да се окаже, че инжектираните елементи започват да обезобразяват пациентката.

Медицинските процедури могат да причинят сериозни проблеми, защото дълго време лицето й е било като замразено, принуждавайки мускулите да стоят „замръзнали“. В лицето на жената има и цимент, чието премахване би могло да коства още повече бъдещи проблеми. Циментът е успял да задържи лицето в някаква форма и без него не е сигурно как ще застане кожата.