Вбесена майка: Ватманка на трамвай щеше да убие детето ми!

75

Дете на година и девет месеца се отърва по чудо, след като трамвайна врата заклещи количката му. Ужасената майка и пътници успели да отворят и да освободят пищящото бебе, миг преди да се случи най-лошото.Инцидентът станал в 10:07 часа тази сутрин, разказа пред БЛИЦ потресената майка – Красимира Йорданова. Тя пътувала с трамвай с идентификационен номер 917 от „Обеля” за кв. „Толстой”, пише „Блиц“.

На спирка „Модна къща „Агресия” тръгнала да слиза, като блъскала количката навън. Когато предните колела вече били на тротоара, вратата внезапно се затворила и притиснала бебето. В мотрисата се разнесли писъци, останалите пътници се втурнали да помагат. Цяло щастие е, че трамваят стоеше на червен светофар. Не ми се мисли какво щеше да стане, ако беше потеглил, щеше да убие детето ми, категорична е Йорданова.

Когато поискала обяснение за инцидента, ватманката започнала да я псува и обижда.

Йорданова подала жалба в Центъра за градска мобилност. Ватманката веднага била свалена от мотрисата и извикана на разпит. От дружеството уверили, че служителката няма да изпълнява курсове, докато не се изясни случаят.