Полицаи иззеха голямо количество фалшиви спортни стоки в пазарджишко (Снимки)

109

Голямо количество маркови спортни стоки разпространявани без съгласието на притежателя на правата върху марките са установени и иззети от служители на сектор «Противодействие на икономическата престъпност» при ОДМВР-Пазарджик. В полицейската акция са се включили и служители от РУ-Септември, както и инспектори от НАП-Пловдив.

falshivi drehi3 (Small)

Вчера съвмесните екипи извършили проверки в два търговски обекта, намиращи се в септемврийското село Семчиново. Там били открити мъжки и дамски дънки, колани, детски, дамски и мъжки спортни екипи и комплекти на марките “Dolce&Gabana”, “Philip Plein”, “Adidas”, “Nike” и “Puma”. Стоките били търгувани без собствениците на двата магазина да имат съгласието на притежателя на изключителните права върху въпросните търговски марки. При претърсванията са иззети общо 220 артикула. По случая са образувани две полицейски производства.

falshivi drehi (Small)

Екипи на полицейското управление в Панагюрище са иззели незаконно притежавани оръжия и боеприпаси от частен имот. Вчера следобед органите на реда извършили претърсване във вила намираща се в землището на панагюрското село Поибрене. Постройката е собственост на мъж от София, но ползвана от трима жители на Панагюрище. Вътре били открити две гладкоцевни ловни пушки 12-ти калибър, нарезна карабина, една самоделна пушка 12-ти калибър, 12 бойни и 24 ловни патрони. Намерените оръжия и боеприпаси са иззети, образувано е полицейско производство, а  работата по изясняването на случая продължава.