Алена: Много важна седмица за 3 зодии! Ще имат тотален успех във всичко!

75

Вижте какво вещаят планетите за седмицата преди Великден според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“, цитиран от „За жената“.

Овен
Влагате сърцето си в това, което правите. Затова не се притеснявайте за работата и парите си. Ще получите добри оценки, чийто финансов еквивалент ще ви удовлетвори. Постигнатото ще ви даде сили и увереност да разширите дейността си. Хубавото е, че и занапред ще намирате подходящите хора, с които да реализирате докрай блестящите си идеи. Скритите ви надежди и желания ще се сбъднат, защото достатъчно ясно сте
показали с упоритостта и старанието си, че на вас може да се разчита. Идва времето да се порадвате на плодовете на своя труд. Заслужили сте си и една хубава кратка почивка в някой курорт, но преди да тръгнете на път е добре да се осведомите за синоптичната прогноза – съветва Алена в хороскопа си.

Телец
Голяма част от времето и труда си ще употребите за нуждите на семейството. Ще продължите и да търсите допълнителни начини за финансова реализация. Добрите развития ще ви мотивират за изпълнението на смелите ви планове и ще ви окуражат да запознаете с подробностите по тях доверени хора. Бъдете подготвени за препятствия от различно естество. По­важното е обаче, че желанието ви да успявате ще стои над всичко и то ще компенсира несгодите ви. Ще има какво да ви радва и да ви изпълва с гордост. В любовния живот ви предстои емоционална стабилизация. Тя ще освободи доста енергия, която може да използвате в делата си и в новите начинания.

Близнаци
Имате амбицията да изпълните докрай намеренията си, а не се замисляте за физическото си и психическо здраве. Действията ви са насочени в много посоки, но добре е, че си давате сметка за предишни грешки. Уменията ви на организатор ще си проличат и за кратко време ще отхвърлите много работа. И все пак се въздържайте от крайности, преумората няма да доведе до нищо добро. Проявявайки толерантност в общуването и съпричастност към проблемите на околните, бихте могли да разчитате и вие на подкрепа от партньори и приятели. Имайте предвид, че трябва да се пазите от необмислени ходове. Те ще намалят значително шансовете ви за триумф.

Рак
Няма да се отпуснете, а ще продължите да кроите нови планове и да пренареждате приоритетите си, оставайки верни на будната си природа и неудовлетворения си дух. Предвиждате нови задачи, които освен че ще погълнат времето ви, но могат да ви натоварят и психически. Неуморими сте, когато искате нещо за себе си, не жалите изобщо силите си, но помислете. Различните обвързвания могат да донесат конфликти, затова по­често се съобразявайте с онези, имащи позицията да вземат решения. Задържайте по­малко тревога в душата си и мислете позитивно, за да се радвате на живота и да сте щастливи. Пазете се от менте алкохол и развалени храни.

Лъв
Безрезервно се доверявайте на хора, доказали лоялността си към вас, и ще се избавите по­скоро от затормозяващите ви мисли и действия. Това ще освободи енергия, която ще ви направи по­ инициативни и последователни в намеренията ви и най­вече ще отвори нови възможности пред вас. Както и досега, ще продължите да се информирате за всичко значимо в професията си и упорито ще търсите най­добрите варианти за себе си. Развитията, имащи отношение към предстояща важна делова изява, ще ви обнадеждят и ще ви направят по­усърдни в подготовката й. В любовта сте в проучвателен период, но отношенията ви с обекта на вашия интерес може да се задълбочат в най­-скоро време.

Дева
И в предстоящия период ще продължите да поддържате високо темпото си на рамота в текущите си ангажименти, но и с нови отговорности. Няма да липсват и изненади, най­често идващи от хора, с които сте финансово обвързани. Подхождайте с разбиране и търпение към новите изисквания, особено ако от тях зависи възнаграждението ви. Не се притеснявайте за бъдещето, с проницателността си сте в състояние да предвидите всичко, а с разумните си действия ще се застраховате срещу непоправими грешки. Ако предвидливо се вслушвате в мнението на големите капацитети, ще си гарантирате тотален успех за дълго време. В здравословен план са възможни леки неразположения – предупреждава в хороскопа си Алена.

Везни
Към професионални, социални и лични въпроси ще се отнасяте разумно и отговорно, което е характерно за вас. Добре ще организирате времето си, ще намирате начин да се информирате, за да сте в крак с новостите и значимите събития. Бизнесът ви ще се развива с променлив успех, ще има и възходи и спадове, но вие умеете да бъдете търпеливи, когато това е необходимо. Най­-важното е, че в критични моменти ще действате адекватно и няма да се стигне до големи кризи. Добре обмисляйте ангажирането си с чужди задачи, за да не се превърне то в бреме. Любовта ще ви зарадва и вдъхновява да живеете пълноценно, а на ниво ще сте и в интимен план.

 

Скорпион
С работата и присъствието си се превръщате в опора за мнозина. Околните очакват от вас закрила, полезни съвети, финансова и морална подкрепа. Полезните ви контакти и партньорството с надеждни личности и доказали се професионалисти е гаранция за успешно развитие на общите ви дела. Каквито и трудности да срещате по пътя си, ще съумявате да приключвате в срок започнатото, поддържайки коректни отношения и чиста съвестта си. В подкрепа на горното трябва да се добави и следното: ще останете чужди за отрицателните емоции и внушения, по­често ще давате израз на добрите си мисли, ще бъдете много енергични и приветливи.

Стрелец
Очакванията ви за добро развитие в професионален план са високи. През идните дни събитията ви ще се развият по­бързо от предвижданията ви, и то във ваш интерес. Наред с това ще имате и пътувания на близки или далечни дестинации. Възможни са смяна на местожителството или промяна в отношенията ви с партньора. Това са само част от новостите, които предстоят. Имайте предвид, че не е изключено в някои отношения съдбата да ви поднесе изненади. Като здравомислещи хора потърсете съветите на специалисти, в случай че се нуждаете от такива, преди да вземете съответните решения. За работещите в културната сфера звездите вещаят огромна доза вдъхновение.

 

Козирог
Препоръчително е да промените част от своите решения, вслушвайки се в доводите и на другата страна. Това е особено важно, ако делата ви касаят повече хора и съдбите им зависи от вашето отношение към проблемите им. Много въпроси ще ви навеждат на размисъл и в никакъв случай няма да ви е леко. За щастие трудностите няма да ви огънат и дори напротив. Събитията ще покажат правотата на мислите ви и в много отношения ще изпреварвате останалите. Проявеното ви разбиране в общуването с околните, дори и с цената на повече усилия, ще ви носи предимства на по­късен етап. Поставили сте здрави основи за бъдещето си, живейте разумно и спокойно.

Водолей
Открили сте вече силните си страни. Остава да работите за усъвършенстването им, като ги трансформирате в успешни реализации. Това е пътят за вас, не е разумно да разпилявате енергията си в различни посоки. Близките развития ще ви покажат какви очаквания да имате от конкретно занимание, задача или проект, на които възлагате надежди. Без да забавяте темпото, ще продължите да работите много, независимо че слънчевата пролет ви тегли към някой курорт. Вложените от вас старание, време и идеи ще ускорят развитието на делата ви, а с тях и добрите развръзки. В интимната сфера са възможни разочарования, но не се очертава те да нарушат баланса ви.

Риби
Предстоят добри развития на делата ви. Ще продължите с работата си по започнати проекти, съобразявайки се с норми, срокове, условия и очакваните резултати. Нищо няма да е загубено, дори и онова, което смятате за безвъзвратно отишло си, ще ви напомни за себе си. Да, ще ви напомни, и то по начин, който ще оцените и от който ще се възползвате. Бъдете внимателни и повече отговорни, ако от работата ви зависят други хора. Приведете документацията си в готовност за изненадващи проверки и ревизии, защото са възможни такива, и то тежки. Напоследък отношенията ви с близък до вас човек са влошени и не е зле да ги оправите. Така само ще спечелите – съветва Алена в хороскопа си за седмицата.