Марешки: Никой няма смелост да се бори с картелите на горива

50

Аз ще изляза срещу корумпираните политици на президентските избори. Явно кандидатът на ГЕРБ ще бъде Симеон Сакскобургготски. Мен не ме интересуват Луна и Владо Кузов, проблемът ми са корумпираните политици. Това заяви в ефир бизнесменът и кандидат за президент Веселин Марешки.“Ако имам трибуната на президентството, ще направя революция във всичко, защото ни мародерстват навсякъде“, категоричен бе е бизнесменът по Нова тв.

„Това, което правя, не е лесно и не е евтино. Най-голямото ми щастие в момента ще е, ако някой други излезе сега на сцената и започва да се бори с картелите на горивата, а аз да си живея живота. Никой обаче няма смелост“, обяви кандидат-президентът.

Веселин Марешки хвана и облог с водещата Диана Найденова, че ще отиде поне на балотаж на предстоящите избори. Двамата обаче така и не се разбраха какъв ще е залогът.

В предаването взе участие и пиар експертът Нидал Алгафари. „Кандидатите на ГЕРБ и БСП най-вероятно ще са двойката на балотаж на изборите. Съжалявам, но г-н Марешки едва ли ще има шанс за балотаж“, обяви той.

„Без голяма партия зад вас, вие няма да може да направите нищо“, обяви Нидал Алгафари по адрес на Веселин Марешки.