Как Рокфелер ре-инженира жените

406

Феминизмът е отличен пример за това как мега картелът Рокфелер използва завладяващата сила на средствата за масова информация (т.е. пропагандата) да контролира обществото.

Само за 40 години много жени са загубили връзка с естетвените си инстинкти за любов. Вследствие на това семейството е в безпорядък, сексуалната поквара е широко разпространена и раждаемостта се срива.

Аз ще се спра на ролята на Рокфелер в това, но първо да си припомним, че за жената любовта представлява инстинктивен акт на саможертва.

Тя се отдава на съпруга и децата си, и е щастлива като те преуспяват и получава тяхната любов, уважение и благодарност.

Жената прави тази върховна жертва само за един човек, който я цени и се грижи за семейството. Мъжете инстинктивно искат да изпълнят тази отговорност. Това е същността на хетеросексуалния договор (т.е. брака): женска сила в замяна на мъжка сила, изразена като любов. Сексът е символ на тази изключителна връзка. Бракът и семейството може да не са за всеки, но това е най-естественият път за мнозинството хора.

Феминизмът е тренирал жените да отхвърлят този модел като „старомоден, репресивен стереотип“, въпреки че той отразява естествените им инстинкти.

В четвъртък британски писател съобщи как подслушал две млади жени:

„Мъжете не стават за нищо в днешно време“, казва едната. „Да“, отговаря другата. „Проблемът е, че те не са готови за предизвикателството на феминизма. Не разбират, че на нас ни трябва да са по-мъжествени, а вместо това просто бягат навън.“

Това ли е тяхната логика? Коркото по-неженствени са жените, толкова по-мъжествени ще са мъжете? Мъжете не са предназначени да се борят с жените. Те трябва да черпят сила от примирението и верността на жената. Когато жените постоянно ги предизвикват, мъжете ще „бягат“ от брака и семейството.

Сега, когато любовта и брака са „дискредитирани“, жените нямат какво да обменят за любов, освен секс. По този начин много от тях са неестествено обсебени от външния си вид и жалко раздават телата си наляво и надясно.

Постоянната любов не се основава на сексапилния вид на жената, на характера й, или на нейните постижения. В крайна сметка тя се основава на саможертвата. Ние обичаме хората, които ни обичат.

Голямата картина: централните банкери

Хората не осъзнават, че феминизмът е масова индоктринация, защото не могат да идентифицират извършителя, средствата или мотива.

Наскоро Aaron Russo, продуцент на филмите на Бети Мидлър и на „Америка: от свобода до фашизъм“, идентифицира въпросните три неща, потвърждавайки казаното от мен.

Когато Никълъс Рокфелер се опитва да привлече Russo в CFR (Council of Foreign Relations / Съвет на външните взаимоотношения, бел. пр.) му казва, че неговата семейна фондация е създала движението за либерация на жените, като е използвала  контрола върху средствата за масова информация, което е част от дългосрочен план за поробване на човечеството. Той признава, че те искат да ни „чипират“ (поставят чипове). Потърсете онлайн Фондация „Рокфелер“ и „Изследвания на жените“ и ще намерите половин милион цитати.

Скритата цел на феминизма е да унищожи семейството, което пречи на държавата да промива съзнанията на младите. Страничните придобивки включват депопулация и разширяване на базата за данъци. Изместването на мъжете от ролята им на изхраващи семейството също дестабилизира семейството.

Драстична промяна на парадигмата е необходима, за да се разбере света. Рокфелер са част от частния централен банков картел, който контролира медиите, отбраната, фармацевтичната и други картели. За да държат монопола на своите имидж и богатство, те въвеждат световна полицейска държава („световно правителство“), с помощта на фалшивата 11.09-атака и безкрайна война като претекст. Рокфелер казва на Russo за този план една година преди 11.09.

Поетът Charles Peguy казва: „Всичко започва с вяра и завършва с политика.“ Банковият картел се нуждае от философия, която да оправдае заробването на човечеството. Тази философия е сатанизмът. Картелът контролира света чрез мрежа от окултни общества, като масонството, комунизма, Ватикана и организираното еврейство (Bnai Brith, ADL, AJC, ционизма). Най-високият окултен ранг е известен като Илюминати.

Съвременната западна култура е масонска. Въз основа на Люциферианизма, масонството учи, че човек, а не Бог, определя реалността. (Разбира се, те трябва да отменят природните и духовни закони, за да осъществят своя контрол.) Те са забелязали, че хората са стеснителни, меки същества, които предпочитат по-скоро да вярват на което им се казва, отколкото да се доверят на собствения си разум или възприятия. Така например, медиите успешно насърчават хомосексуални стойности, които са в противоречие с нашите природни инстинкти.

Медиите унищожават любовта

Всеки аспект на средствата за масова информация (филми, телевизия, списания, музика, реклами, новини) се използва за индоктринация и социален контрол, с крайната цел поробване. Има връзка между това, което се случи в комунистическа Русия и това, което се случва в Америка днес. И в двата случая централният банков картел утвърждава своето тоталитарно управление.

Отвличане на нашето внимание от това е функция на средствата за масова информация, както са и войната с Иран и Северно-американския съюз. В момента те използват глобалното затопляне за отклоняване на вниманието.

С цел да се унищожи семейството, медиите убедиха жените, че те не могат да разчитат на хетеросексуалния брак.

Мирна Блайт беше главен редактор на в. “Ladies Home Journal” от 1981 г. до 2002 г. В книгата си „Spin Sisters“ (2004), тя казва, че медиите са продали на жените „кариерата по същия барабанен начин, по който Happy Homemaker е бил .. продаден на техните майки. „(38)

Илюминатите подкопават естествените инстинкти за любов у жените с помощта на следните мантри:

1. На мъжете вече не може да се има доверие. Използвайки Lifetime Network като пример, Блайт заключава, че „всички мъже са: 1) неверни плъхове; 2) насилствени чудовища; 3) нечестни отрепки; или 4) всички от посочените по-горе. Жените, от друга страна са … непреклонни ударници, които триумфират въпреки пещерните мъже, които … искат да ги поставят на мястото им.“ (62-63)

2. Жените са жертви по силата на техния пол. Блайт казва, че медиите изпращат „едно послание силно и ясно. Тъй като сме жени, ние си оставаме жертви в личния живот, службата, обществото като цяло.“ (156) Затова жените трябва да се чувстват недоволни, онеправдани и бунтари. Същата тактика се използва за манипулиране на евреи, чернокожи, работници и гейове. (Виж моята книга „Victim as Moral Zombie“)

3. Жените трябва да са егоистични. „Либерация и нарцисизъм са се сляли“, казва Блайт. Свободно време сега означава „време за себе си, прекарано сама, или може с приятелки, но определено без съпруг и деца … Безкрайни статии проповядват новото феминистко Евангелие, че да се отдадеш на себе си е важна част от това да си здрава, добре балансирана жена.“(65)

4. Сексът не се пази за любовта и брака. Списания като Glamour и Cosmopolitan подтикват младите жени „да го направят на първата среща“, „да омайват мъжете открито“ и да са спортистки в леглото. Не се говори за брак или семейство. (160) Такива жени не могат да се доверят на мъж достатъчно, за да се отдадат на любов.

5. Самоосъществяването лежи в успешната кариера, а не в съпруга и семейството. „Социалните ползи от имането на работа са от решаващо значение за чувството на достойнство и самоуважение“, посочва Betty Friedan. В действителност, „голяма част от работите са дълбоко обикновени“, отбелязва Блайт (35-36). (Не казвам, че жените не могат да имат кариери, само че ако това е, което искат, не трябва да се подмамват да имат семейства.)

Така много жени стават шизофренични, тъй като се опитват да съчетават своите природни инстинкти с постоянните призиви да направят обратното. Резултатите са навсякъде около нас – разбити семейства и нефункционални хора.

В същото време списания като Playboy Magazine и т.н. изпращат подобно послание и към мъжете. Не е нужно да се женят, за да правят секс. Бракът и децата са скучни.

Заключение

Това непреставащо медийно тръбене е организирано промиване на мозъци. Обществото е напълно подкопано от централния банков картел, с помощта на култа на сатаната, чийто основен инструмент е масонството. Повечето масони не знаят истината, но собствениците на средствата за масова информация със сигурност я знаят.

Свикнали сме да казваме, „толкова американско, колкото са майчинството и ябълковия пай“. Само сатанисти биха погазили майчинството. Феминизмът не направи жените по-силни, но отблъсна мнозина от секса. Той ги лиши от тяхната сигурна и достойна роля, и ги принизи до сексуални обекти и сменяеми работници.

Люциферианците насърчават бунтарството, защото те са обратното на това, което е естествено и води до щастие. Подобно на своя символ, Луцифер, те искат да играят Бог.

Божията любов може да се види в отдадеността на една жена на съпруга и децата й. Затова банкерите трябва да я унищожат.

източник: lemonfordessert.blogspot.bg