Черен Слух за смъртта на Павел Чернев. Умрял е от кокаинова…

475

Внезапната смърт на Павел Чернев може да е била предизвикана от от употреба на наркотици, твърди столичен седмичник, позовавайки се на близки на бившия депутат от „Атака“. Ден преди да издъхне, едрият мъжага е прекарал нощта си в шумна компания, а в разгара на фиестата си е позволил да направи 2 линии кокаин, твърдят още източниците на изданието.Именно те са се оказали фатални за сърцето му, разкриват хора от най-близкото му обкръжение.

„Павката не използваше наркотици, защото имаше проблеми с кръвното  и сърцето. Много рядко, един или два пъти в годината си позволяваше да вземе „бяло“. В нощта преди да издъхне го подведоха и той си направи 2 линии. Е това се оказа и фаталната му грешка. Смятайте какъв боклук е бил материалът, щом се стигна до тази фатална развръзка“, споделя приятел на Чернев, цитиран от вестника.

pavel-chernev (Small)

Припомням, че националистът почина внезапно в края на март пред ресторант „Аркадия“ в столичния квартал „Лозенец“. Официалната версия за смъртта му е инфаркт. Семейството на Чернев отказа аутопсия.