Седмичният ви хороскоп. Какво ви очаква за периода 4 – 10 април

48

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.
Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 4-10 април, изготвен от астролога Петя Георгиева.
Овен
В най-общ план ситуацията е спокойна. Може би ще се ориентирате повече към пасивни занимания, отколкото към активни, но не е беда. Подгответе се психически за лоши новини, свързани с близък човек. Творческият ви потенциал е стабилен, разчитайте на него.
Телец
Съхранявайте енергията си. Периодът ще е изпълнен с доста събития, на които е желателно да реагирате с ясен отговор. Не се колебайте. Дори да сгрешите, ще имате време да оправите нещата. Но не се и самонаказвайте с обвинения.
Близнаци
Най-важни за решаване през тази седмица ще са въпросите, свързани със здравето ви, с приятелските отношения, с разпределението на отговорностите. Ще търпите критики. Контролирайте емоциите. Спонтанните реакции само ще ви навредят.
Рак
Много сте объркани. Трудно ви е да се справите с проблемите самостоятелно и в същото време отричате всички външни решения. Така няма да стигнете до никъде. Потърсете начин да координирате действията и да хармонизирате отношенията си. Разчитайте на близките си, те няма да ви подведат.
Лъв
Реагирайте на критиките с чувство за хумор. Бъдете сигурни, критики ще има и ще са обективни. Много по-важно е да се възползвате от тях, отколкото да отричате всичко. Отделете достатъчно време за обмислянето на нов проект или придобиване на информация за нов проект.
Дева
Сравнително спокоен период, но това не означава, че събитията няма да ви провокират към анализ на самите тях. Предположенията ви ще са абсолютно логични, но резултатите… абсолютно непредвидени. За вас е важно да елиминирате опитите за влияние върху решенията ви.
Везни
Основните ви въпроси, противоречия, „нерешения“ са свързани с любовта ви. В първия момент ще е трудно да го осъзнаете, защото според вас насоките на мисълта ви са в съвсем друг план. Съвсем скоро ще осъзнаете, че действителността е съвсем различна. Постарайте се да се възползвате, вместо да се отчайвате.
Скорпион
Съобразявайте се с обстоятелствата, които определено ще са ви неприятни. Координирайте личните си действия с възможностите, доколкото ситуацията позволява. Периодът е критичен. Най-вероятно ще загубите повече, отколкото ще спечелите.
Стрелец
Дистанцирайте се. Дистанцирайте се от важните събития, не се вкарвайте във водовъртежа им. Сега трябва да сте неутрални и предпазливи. Само наблюдавайте, намалете инициативата. Периодът е критичен.
Козирог
Периодът е свързан с финансови постъпления за вас. И в същото време с лични недоразумения. Не е изключено да загубите връзка с близък приятел, роднина. От вас зависи дали ще е временно или завинаги.
Водолей
Бъдете предпазливи. Доста странен период. Всичко е възможно: да ви обвинят в някаква измама или пък да ви ангажират в дейност, която е толкова важна, че нищо друго да не ви прави впечатление. В същото време се наслаждавайте на любовните си отношения.
Риби
Странен период за нежните ви души. Затрудненията ще са по-скоро материални, при това сериозни, но няма да ви впечатлят особено. Докато дори най-невинните противоречия с близките ще ви окажат особено негативно въздействие.

Източник: tialoto.bg