Историята на побой между ученички, стигнали до болницата (ВИДЕО)

blank

Бургаската полиция образува досъдебно производство заради скандала между две ученички, който вкара в болница едната от тях. Това съобщи за „Здравей, България“ говорителят на ОД на МВР- Бургас Цветелина Рандева. Назначена е медицинска експертиза, която да определи състоянието на пострадалото момиче.
„Ударих я няколко пъти в главата с меката част на ръката си”. Това заяви за Нова дванадесетокласничката Илияна Димова, която вкара в болница своя съученичка след спор между двете. Тя обясни, че се е стигнало до побоя, защото приютелят на Яница я е заплашил, че ще й намотае червата около врата.

„Те двете все се караха“, заяви съученик на двете момичета.
poboi-momicheta (Small)

Скандалът датира от три месеца, като в това време в социалните мрежи са били разменени и заплахи. В понеделник те се срещат в училище и си разменят обиди. В резултат Илияна замерила Яница с бутилка минерална вода, последвали и удари.

По-късно Яница отива в Спешното отделение с оплаквания за световъртеж и силни болки. Разказала, че главата й била блъскана в маса. Момичето, което й посегнало – Илияна, обаче отрича да е имало подобни удари. Отричат го и свидетели на боя.Момичето е прието и настанено за лечение с диагноза комоцио, като няколко часа по-късно доброволно напуска отделението.