Само два дни до мача на Кубрат Пулев и Джордж Ариас

44

Отразяването на дългоочакваната боксова среща – мачът на Кубрат Пулев и Джордж Ариас започва пряко от 22,30 ч. по Diema Sport 2 HD със спортно студио и водещ Емил Здравков.
В минутите преди началото на горещия сблъсък зрителите ще станат свидетели на ексклузивни интервюта с Кубрат Пулев и неговия бразилски съперник Джордж Ариас.
Първият български олимпийски шампион по бокс Георги Костадинов ще сподели прогнозата и очакванията си за предстоящата среща.
Специални гости в студиото ще анализират двубоя, както и печелившата стратегия за Пулев в мача, а Огнян Георгиев ще коментира срещата.
Кобрата ще сподели първите си емоции със зрителите на Diema Sport 2 веднага след края на двубоя. Боксовата вечер започва още в 19,30 ч. с поредица от мачове, професионални коментари и анализи за любителите на този спорт.
Съботната вечер обещава истинско изживяване за феновете на бокса в ефира на най-новия спортен канал на Нова ТВ, част от пакета Diema Extra. Сблъсъкът ще може да бъде гледан и на онлайн платформата Gong Play.